Εκτός Alpha o Ανδρέας Γεωργίου - Με αυτό το κανάλι υπέγραψε

01.07.2019
Εκτός Alpha o Ανδρέας Γεωργίου - Με αυτό το κανάλι υπέγραψε
Το «Τατουάζ» πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία και οι «8 λέξεις» έρχοινται.

Αρκετός λόγος έγινε για τον Ανδρέα Γεωργίου και το νέο του σήριαλ αλλά τελικά βρέθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη.Ο δημιουργός των επιτυχιών μετακομίζει μαζί με την ομάδα του στον ΣΚΑΙ. Την αποκάλυψη, έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε φωτογραφία με το logo του σταθμού και έγραψε το εξής: «Πίστεψε τη μαγεία των νέων ξεκινημάτων» και έβαλε hashtag τις “8 λέξεις”.

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Δαλάκα μεγάλη νικήτρια του Survivor - Η "ύποπτη" ανάρτηση του Atakan [video]

Trust the magic of new beginnings... #8lexeis @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις 30 Ιούν, 2019 στις 5:53 μμ PDT

O Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Star:

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της τηλεοπτικής μυθοπλασίας, τον σκηνοθέτη-παραγωγό και ηθοποιό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλλη Νικολάου.

Δημιουργοί σειρών με υψηλές διακρίσεις στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου θα παρουσιάσουν, την προσεχή σεζόν, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα τους σειρά, «8 λέξεις».

Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων…

ΓΜ