GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία της σέξι δοκιμασίας ήταν μια έκπληξη - Ποια κοπέλα αποχώρησε [video]

19.11.2019
GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία της σέξι δοκιμασίας ήταν μια έκπληξη - Ποια κοπέλα αποχώρησε [video]
Ακόμη ένα επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας με μεγάλο ενδιαφέρον για τους fans του. Η χθεσινή αποχώρηση -που ήταν μάλλον αναμενόμενη- όρισε και την τελική δεκάδα της αναμέτρησης.

Η δεύτερη δοκιμασία της βραδιάς ήθελε τα κορίτσια με concept naughty housewives να μαγειρεύουν με τα... πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά τους.

Λεπτομέρεια σε όλο αυτό ήταν το ένα υλικό που χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει η καθεμιά, υλικό που τους είχε μοιράσει η Κάτια, η οποία είχε το πλεονέκτημα από την πρώτη δοκιμασία όπου "αρίστευσε".

Φυσικά, η Κάτια μοίρασε τα υλικά με στρατηγική ενώ δεν έκρυψε τον βασικό στόχο της: "Θέλω να διώχνω κόσμο", είπε με πάθος, μιλώντας στην κάμερα.

Η "πρωτιά" της Κάτιας της έδωσε ακόμη μία δυνατότητα. Θα μπορούσε, όπως την ενημέρωσαν οι κριτές, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφηση, να επιλέξει ένα κορίτσι που θα πόζαρε πρώτη από όλους και χωρίς την παραμικρή βοήθεια.

Η Κάτια επέλεξε την Ελευθερία, στην οποία, παρεμπιπτόντως είχε αναθέσει το... κρεμμύδι, λίγο νωρίτερα και τελικά ο στόχος επετεύχθη. Η Ελευθερία ήταν εκείνη που αποχώρησε χθες το βράδυ και ιδού τι είπε μετά το άκουσμα του αποτελέσματος:

Η Ελευθερία είχε τη χειρότερη φωτογραφία της βραδιάς. Η κοπέλα που είχε την καλύτερη φωτογραφία όμως, ήρθε ως μια κάποια έκπληξη. Πρόκειται για την Άννα, την οποία, φαίνεται ότι ενέπνευσε ιδιαίτερα η πατάτα που της είχε αναθέσει η κολλητή της, Κάτια.

Ιδού και προχωράμε με την τελική δεκάδα πια.