Η Ασημίνα Χαρίτου ξεσπά μέσω instagram κατά του Star και προειδοποιεί για σημαντικές αποκαλύψεις! [Βίντεο]

05.12.2019
Η Ασημίνα Χαρίτου ξεσπά μέσω instagram κατά του Star και προειδοποιεί για σημαντικές αποκαλύψεις! [Βίντεο]
Ήταν η παίκτρια που αποδείχτηκε αρκετά σκληρή για να πεθάνει αφού κατάφερε να διώξει αρκετές συμπαίκτριες της φτάνοντας μια ανάσα από την έξοδο πάνω από 5 φορές.

Η Ασημίνα Χαρίτου μετά την αποχώρηση της την περασμένη Δευτέρα επρόκειτο να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Star όπως όλες οι κοπέλες που αποχωρούν. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως ποτέ.

Η 27χρονη πρώην παίκτρια του GNTM, βρισκόταν στο πλατό και oι παρουσιαστές την είχαν προαναγγείλει, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής. Ο λόγος ήταν ότι η Ασημίνα εμφανίστηκε με μπλουζάκι με πολιτικό μήνυμα που έγραφε: «177 κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν ΟΧΙ». Στη συνέχεια θέλησε να ενημερώσει ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει για όσα βίωσε στο ριάλιτι μόδας. Όπως ανέφερε ήθελε να κάνει πολιτική ανάλυση για τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική και όχι να μιλήσει για το GNTM.

Δείτε ακόμη: «Άγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος τρολάρει τη Λενιώ και εκείνη απαντά!

Το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media και αναφέρθηκε σε όλα αυτά.

Λέει στο βίντεο:

«Χθες ήταν να βγω στην Φωλιά των ΚουΚου. Είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα με τη συγκεκριμένη εκπομπή και τους είχα πει ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Εκμεταλλευόμενη τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους, που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF... Παρόλα αυτά η εκπομπή μου ζήτησε να μιλήσω κατεξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές, ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων «influencers» οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα παρόλα αυτά, φόρεσα το συγκεκριμένο μπλουζάκι που φοράω τώρα, το οποίο θίγει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος, δεν ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση...

Δεν είμαι ούτε ο Μπογδάνος ούτε ο Γεωργούλης αλλά είμαι πολίτης...»

«Έχουν μιλήσει τόσο άσχημα για μένα σε μια περίοδο που εγώ δεν μπορούσα να βγω να μιλήσω.

Παρόλα αυτά με έχουν υποτιμήσει. Εκείνοι έχουν υλικό 4 μηνών από εμένα, ενώ εγώ έχω δικό τους υλικό 30 ετών. Δεν ξέρω αν θα βγω σε κανάλι ή θα τα πω μέσω instagram... παρόλα αυτά οχυρωθείτε, έρχεται καταιγίδα» απειλεί η Ασημίνα.

Δείτε το βίντεο: