GNTM: Οι εκπλήξεις, δάκρυα, η καλύτερη φωτογραφία και μία αποχώρηση που είχαμε ξαναδεί [video]

04.12.2019
GNTM: Οι εκπλήξεις, δάκρυα, η καλύτερη φωτογραφία και μία αποχώρηση που είχαμε ξαναδεί [video]
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του fashion reality του Star.

Δύο τα projects που περίμεναν τα κορίτσια χθες με το πρώτο να τις συγκινεί σε βαθμό δακρύων. "Ζευγαρωτές" οι χθεσινές φωτογραφήσεις στο GNTM με παρτενέρ πρόσωπα που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Στην πρώτη περίπτωση,για τη δοκιμασία επιβράβευσης, η παραγωγή είχε φέρει στο πλατό τις μητέρες ή τις αδελφές των κοριτσιών, οι οποίες πόζαραν μαζί με τις κόρες/αδελφές τους. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη γιατί εκτός από τις κοπέλες που είχαν βγει για λίγο από το παιχνίδι, οι υπόλοιπες είχαν πολύ καιρό να δουν από κοντά τους δικούς τους ανθώπους.

Μόλις ξεπέρασαν το αρχικό σοκ -και τα... ζουμιά- τα ζευγάρια πόζαραν στον φακό και το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους πάντες.

Ιδού το βίντεο και... ίσως χρειαστείτε χαρτομάντιλα!

Στη συνέχεια, για τη δοκιμασία αποχώρησης στο πλατό έφτασαν η περσινή νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν, η Αναστασία Περάκη, και η Ελένη Ασημάκι, ένα κορίτσι που ξεκίνησε φέτος αλλά έφτασε μέχρι το bootcamp.

Στο project αυτό θα έπρεπε να περάσουν το μήνυμα του Girl Power με τις Έλενα και Ζενεβιέβ να δίνουν τον τόνο, στον φακό του Διονύση Κούτση.

Τα ζευγαράκια προέκυψαν ως εξής: Ως νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας, η Άννα είχε το αβαντάζ που της έδωσε, στην ουσία, την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με τα τρία κορίτσια και να διαλέξει εκείνη με ποια φωτογραφία θα κριθεί. Τα υπόλοιπα κορίτσια τέθηκαν στην επιλογή των καλεσμένων. Έτσι, η Ειρήνη Καζαριάν διάλεξε τις Μαρία, Κέισι και Χαρά, η Αναστασία Περάκη τις Άννα Μαρία, Ίλντα και Κωνσταντίνα και η Ελένη τις Κάτια, Ελευθερία και Πόπη.

Για άλλες η δοκιμασία ήταν πιο εύκολη, άλλες δυσκολεύτηκαν πολύ. Η καλύτερη φωτογραφία πάντως, πήγε στη Μαρία που πόζαρε με την Ειρήνη. Ιδού:

Όσο για το πια κοπέλα δεν τα κατάφερε; Η Ελευθερία ήταν εκείνη που είδε την έξοδο του παιχνιδιού. Και μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά της! Στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα είπε μετά τα αποτέσματα.