GNTM Spoiler: Η αποψινή διπλή αποχώρηση- Εκτός το κορίτσι με το πιο όμορφο πρόσωπο του διαγωνισμού!

09.12.2019
GNTM Spoiler: Η αποψινή διπλή αποχώρηση- Εκτός το κορίτσι με το πιο όμορφο πρόσωπο του διαγωνισμού!
Μία ακόμη ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινάει στο GNTM.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με μία ακόμη απρόσμενη εξέλιξη, καθώς απόψε θα βρεθούν στην έξοδο δύο κορίτσια και όχι ένα όπως τις προηγούμενες φορές. Μία ακόμη αλλαγή που θα δούμε μέσα στην εβδομάδα είναι ότι πλέον το GNTM θα προβάλλεται και Πέμπτη βράδυ στις 21:00.

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μια συμβουλή, μια μεγάλη αλήθεια και -ίσως- έναν γρίφο

Απόψε λοιπόν οι δυο παίκτριες που θα πουν "αντίο" μια για πάντα στον διαγωνισμό είναι η Πόπη που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι και η κοπέλα με το πιο όμορφο πρόσωπο του διαγωνισμού, η Κωνσταντίνα. Στο τρέιλερ που ια δείτε παρακάτω η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοι: «Θα φύγετε και οι δυο σήμερα».

Δείτε το τρέιλερ:

Πόπη Γαλετσά

Η 29χρονη Πόπη κατάγεται από τη Χαλκιδική και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και εργάζεται ως μοντέλο. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς και σε πολλές φωτογραφικές καμπάνιες. Ταυτόχρονα, σχεδιάζει τη δική της συλλογή με μαγιό, την οποία και προωθεί μέσω social media. Θέλει να καταφέρει να ζει μέσα από αυτό που την ευχαριστεί και να υπηρετεί τον χώρο της μόδας είτε ως μοντέλο, είτε ως σχεδιάστρια.

Κωνσταντίνα Φλώρου

Η Κωνσταντίνα είναι 19 χρονών, γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Δράμα. Φέτος έδωσε πανελλήνιες και πέρασε σε σχολή ψυχολογίας. Της αρέσει η γυμναστική, η ζωγραφική και να γράφει ποιήματα. Η πρώτη της επαφή με τον χώρο του modelling είναι στο GNTM. Θέλει να δει αν είναι καλή σε αυτό και αν μπορεί να το συνεχίσει με επιτυχία. Ονειρεύεται να μπει σε σώμα ασφαλείας και να γίνει ηθοποιός στο θέατρο.