GNTM: Τι θα δούμε σήμερα στον μεγάλο τελικό [video]

19.12.2019
GNTM: Τι θα δούμε σήμερα στον μεγάλο τελικό [video]
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη στιγμή έχει ξεκινήσει. Η Άννα Μαρία, η Κάτια και η Κέισι θα "παλέψουν" σήμερα το βράδυ για τον φετινό τίτλο του Greece's Next Top Model. Όπως βλέπουμε στο trailer, βέβαια, θα έχουμε πολλές ανατροπές μέχρι την τελική ευθεία που θα είναι Live.

Το μισό επεισόδιο που έχει ήδη γυριστεί αναμένετο... "επεισοδιακό". Τα κορίτσια ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού και δείχνουν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που "εισβάλουν" στο σετ οι σύντροφοί τους. Οι πραγματικοί.

Η παραγωγή σκέφτηκε, προφανώς, να ρίξει μια στάλα παραπάνω reality στην εκπομπή και να φέρει τα real life αγόρια των κοριτσιών να ποζάρουν ως παρτενέρ τους.

Εκεί ακριβώς γίνεται ένας μικρός χαμός, όπως βλέπουμε.

Ο μεν σύντροφος της Κάτιας της κάνει πρόταση γάμου on camera και, όπως έχουμε μάθει στο μεταξύ... χωρίζουν, ο δε σύντροφος της Άννας Μαρίας την κάνει να καταρρεύσει.

Φαίνεται πως της πρότεινε να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν -εκείνη τη στιγμή- και η κοπέλα δεν άντεξε. Βέβαια, ας μη μιλήσουμε την Καγιά που... άστραψε και βρόντηξε.

Στο τέλος, οι τρεις φιναλίστ, όλο χαμόγελα, συναντούν όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο παιχνίδι από την αρχή και... αρχίζει η live τελευταία δοκιμασία. Μετράμε αντίστροφα.

Δείτε τα όλα στο βίντεο που ακολουθεί.