Δήλωση που θα συζητηθεί: “Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς”! [Βίντεο]

20.01.2020
Δήλωση που θα συζητηθεί: “Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς”! [Βίντεο]
“Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς”

Στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” μίλησε ο Χάρης Γρηγορόπουλος ο οποίος ήταν αποκαλυπτικότατος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς, στον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του Alpha, στην σύζυγο του Φωτεινή Ντεμίρη και στα παιδιά τους.

Δείτε ακόμη: Άννα Χατζησοφιά: «Νομίζω ότι Φατσέες, Σταυρούλες, Χαρές, Πολυμενείς κλπ υπάρχουν άφθονοι γύρω μας...»

Όλα όσα είπε:

“Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις δηλαδή άλλο με αυτό τους ανθρώπους. Αυτό είναι το πρόβλημα” σημείωσε. “Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο συμπαθής ηθοποιός. “Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης”!

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό γιατί δεν τον είδαμε εξ αρχής στο ρόλο του “Πουλόπουλου” ώστε να είναι και τηλεοπτικό ζευγάρι με την σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε: “Η πρόταση από την αρχή μου έγινε για τον ρόλο του Τρελαντώνη. Δεν ξέρω. Ίσως να βλέπουν ότι δεν ταιριάζουμε. Και με την Τζόυς Ευείδη είχαμε κάνει δοκιμαστικό για να κάνω τον ρόλο που έκανε τελικά ο Στέλιος Μάινας στο “Μεν και Δεν” και με έκοψαν γιατί δεν ταιριάζαμε”.

Δείτε το βίντεο: