«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου μιλά πρώτη φορά για το μωρό που θα έρθει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη [video]

04.02.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου μιλά πρώτη φορά για το μωρό που θα έρθει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη [video]
Μέγα spoiler έδωσε η τηλεοπτική "Λενιώ" σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην εκπομπή "Πρωινό" και τον Άρη Καβατζίκη -ή μάλλον... επιβεβαίωση για τα όσα είχαμε ακούσει μέχρι τώρα!

Οι εξελίξεις στην απίστευτα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Αυτές οι μέρες βρίσκουν το τη "Λενιώ" στη φυλακή και τον "Κυπραίο" να κάνει το παν για να τη σώσει. Και θα τα καταφέρει, όπως φαίνεται. Και εκείνη θα τον δεχτεί στην καρδιά της, στο σπίτι της και στο κρεβάτι της, σκανδαλίζοντας στο έπακρο τους συγχωριανούς της -μα σκέψου πόσο "προχωρημένη" κίνηση για την εποχή!

Αυτό το διάβασες; «Άγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος τρολάρει τη Λενιώ και εκείνη απαντά!

Ο Άρης Καβατζίκης συνάντησε τη Μαρία Κίτσου στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, όπου σε λίγες μέρες πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Μακμπέθ". Εκεί, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ άλλων και για το ανηψάκι που περιμένει και δεν θα μεγαλώσει εκείνη. Είναι κάθετη σ' αυτό!

Μέχρι εκεί που έχει διαβάσει το σενάριο, λοιπόν, η "Ελένη" βγαίνει από τη φυλακή, με τον "Θωμά"... συγκατοικεί -σχεδόν, εμείς διαβάσαμε ότι "απλά" θα μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι κάθε βράδυ- και, όντως, θα γίνει θεία από τη "Δρόσω", την οποία, όμως, όπως επίσης διαβάσαμε, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί, δεν θα δούμε στην επόμενη σεζόν που πήρε μόλις το πράσινο φως. Η Δανάη Μιχαλάκη, που την ενσαρκώνει φαίνεται ότι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Διάβασε και αυτό: «Άγριες Μέλισσες»: Λενιώ Vs Δρόσω σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί

Όπως και να έχει ο χρόνος "τρέχει" στο Διαφάνι και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη θα γίνει!

Ιδού και η συνέντευξη όπως παρουσιάστηκε χθες.