«Άγριες Μέλισσες»: Ο γοητευτικός γυναικολόγος από τη Λάρισα που θα αναστατώσει το Διαφάνι

11.02.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ο γοητευτικός γυναικολόγος από τη Λάρισα που θα αναστατώσει το Διαφάνι
Νέα άφιξη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να φέρει ταραχή στο χωριό. Σε μία παντρεμένη κυρία του χωριού, πιο συγκεκριμένα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Στο σημερινό επεισόδιο αναμένουμε τα εξής, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του σταθμού, όμως στο τέλος έχουμε και λίγο περισσότερο "ζουμάκι".

Διάβάζουμε λοιπόν ότι:

Ο Κυπραίος, ευχισμένος που δέχτηκε η Ελένη να τον παντρευτεί, καταφέρνει να την πείσει να κάνουν έναν κανονικό γάμο, με τους φίλους και την οικογένειά της. Η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να του το κάνει εύκολο και πάει να τον βρει, χωρίς να καταλάβει την Ασημίνα που την ακολουθεί. Θα αλλάξει γνώμη η Ελένη όταν η Ασημίνα θα τις αποκαλύψει την ερωτική σχέση του Κυπραίου με τη Μυρσίνη; Θα καταλάβουν οι αδερφές Σταμίρη πόσο κινδυνεύουν, αυτές και τα μυστικά τους, από τον Κυπραίο;

Ο Τόλλιας αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα με την Ουρανία ενώ ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να την κερδίσει πάλι κι επιστρέφει στο σπίτι τους, με το ζόρι. Ο Κλεομένης επιστρέφει με την Πηνελόπη από το γαμήλιο ταξίδι και δείχνει την πρόθεσή του να υποστηρίξει τον Κωνσταντή. Ο Νικηφόρος με τη Δρόσω πηγαίνουν κρυφά στο γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σ’ αυτήν την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους.

Και στεκόμαστε λίγο στο τέλος καθώς μαθαίνουμε ότι ο γιατρός τον οποίο επισκέπτπονται στη Λάρισα ο Νικηφόρος και η Δρόσω θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην πλοκή.

Αρχικά, ιδού το τρέιλερ του σημερινού (11/2/2020) επεισοδίου:

Και ερχόμαστε τώρα στο... "ζουμάκι" στο οποίο αναφερθήκαμε νωρίτερα.

Ο γυναικολόγος περί ου ο λόγος, λοιπόν είναι ο Αλέξανδρος Βασταρδής, τον οποίο ερμηνεύει ο Δημήτρης Σαμόλης. Εκτός, λοιπόν, του ρόλου που θα παίξει στον τερματισμό της εγκυμοσύνης της Δρόσως, ο κύριος Βασταρδής, θα επισκεφτεί το Διαφάνι, θα γνωρίσει τη Θεοδοσία και θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον Λάμπρο. " Η παρουσία του θα είναι καταλυτική στη σχέση του ζευγαριού, προκαλώντας συνέπειες που κανείς δεν υπολόγιζε", διαβάζουμε συγκεκριμένα στα "προσεχώς" του Δελτίο Τύπου του σταθμού.

Μήπως ήρθε η ώρα για τη Θεοδοσία να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τον Λάμπρο της; Αναμένουμε!