Survivor 4: Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη απάντησε στα περί στημένης ψηφοφορίας

22.01.2021
Survivor 4: Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη απάντησε στα περί στημένης ψηφοφορίας
Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, το πρόσωπο των ημερών όσον αφορά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα στο Survivor του ΣΚΑΪ και η Ανθή Σαλαγκούδη έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές.

Θυμίζουμε ότι ενώ είχε ψηφιστεί ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, κυρίως λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής επίδοσής της στα αγωνίσματα, προέκυψε η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας, κέρδισε την ασυλία και "έδειξε" ως υποψήφια στη θέση της, την Ελίζαμπεθ, η οποία και αποχώρησε, τελικά.

Οι εξελίξεις αυτές ξάφνιασαν όλο το τηλεοπτικό κοινό με τους φανς του παιχνιδιού να ξεσπούν στα social media και να μιλούν ξεκάθαρα μεταξύ άλλων, για στημένη ψηφοφορία.

Δημιουργήθηε μέγας σάλος και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, η Σάσα Σταμάτη ρώτησε τον πατέρα της παίκτριας και πρώην υφυπουργό, σχετικά με το θέμα αυτό για λογαριασμό της εφημερίδας On Time.

Η απάντησή του ήταν λακωνικότατη:

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαλαγκούδης, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Αν υπάρξει δεύτερη, θα φανεί!

Από τον ΣΚΑΪ, πάντως, η επίσημη θέση αναφορικά με το θέμα παραμένει ότι " η ψηφοφορία είναι αδιάβλητη και ελέγχεται από δικηγόρο, αλλά και συμβολαιογράφο".