Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Τα τρία ζευγάρια που θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους στο Διαφάνι

22.01.2021
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Τα τρία ζευγάρια που θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους στο Διαφάνι
Ποιοι ήρωες θα οδηγηθούν σε οριστική σύγκρουση;

Η ώρα του χωρισμού φτάνει στο Διαφάνι για τρία ζευγάρια που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα μαζί. Στις "Άγριες Μέλισσες" η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και κανείς δεν φαντάζεται όσα θα συμβούν προσεχώς.

Οι ήρωες που θα φτάσουν στον χωρισμό.

Τα μυστικά των ηρώων στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1 βγαίνουν στη φόρα και οι περισσότεροι οδηγούνται σε συγκρούσεις, που θα τους οδηγήσουν να τραβήξουν ακόμη και χωριστούς δρόμους.

Οι σχέσεις των Δούκα - Μυρσίνης, Νικηφόρου - Ασημίνας και Κυριάκου - Ουρανίας θα βρεθούν σύντομα σε τεντωμένο σκοινί.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που είχε αφήσει ο Θωμάς Κυπραίος πριν πεθάνει, είχαν φέρει μια μεγάλη ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι των Σεβαστών. Η νέα αποκάλυψη, ότι το παιδί της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι της Δρόσως, θα οδηγήσει τον Δούκα και τη Μυρσίνη σε οριστική σύγκρουση και κοντά στο διαζύγιο.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν τα πάνε καλά εδώ και καιρό, ενώ η παράνομη σχέση της με τον Μπάμπη έχει ήδη γίνει γνωστή. Η ίδια δεν είναι η Ασημίνα που ξέραμε, αλλά ούτε και ο Νικηφόρος θυμίζει τον παλιό του εαυτό. Οι δυο τους θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο, με τον μικρό Σέργιο να βρίσκεται στη μέση.

Τέλος, ο Κυριάκος και η Ουρανία, ενώ είχαν ξεπεράσει τα μεταξύ τους εμπόδια και είχαν αφήσει στο παρελθόν τα "αγκάθια" τους, θα έρθουν σε σύγκρουση, όταν ο κλαρινιτζής μάθει πως η σύζυγός του γνώριζε για την κρυφή σχέση του γιου του, Μπάμπη, με την Ασημίνα.