Survivor: Η αλλαγές στην ψηφοφορία και στην "ηγεσία" των Κόκκινων, η υποψήφια προς αποχώρηση και το... λάδι που έφερε γκρίνιες

26.01.2021
Survivor: Η αλλαγές στην ψηφοφορία και στην "ηγεσία" των Κόκκινων, η υποψήφια προς αποχώρηση και το... λάδι που έφερε γκρίνιες
Πολλά πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο σάλος που προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την υπόθεση της Ανθής Σαλαγκούδη υποχρέωσε την παραγωγή του παιχνιδιού να ξεχάσει την πρακτική τους πιο δημοφιλούς παίκτη στη διαδικασία της αποχώρησης.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης σε ψηφοφορία κοινού, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ατομικής ασυλίας με το νικητή να υποδεικνύει το παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πριν φτάσουμε, λοιπόν, στη διαδικασία αυτή, ας πούμε ότι στον στοίβο των αγωνισμάτων, οι Μπλε πήραν ακόμη μία πολύ εύκολη νίκη, αφήνοντας τους Κόκκινους και πάλι, πολύ πεινασμένους.

Η κόκκινη ομάδα, ήταν, λοιπόν, αυτή που "εγκαινίασε" το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, στο οποίο κέρδισε τελικά ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο παίκτης που είναι και "αρχηγός" της ομάδας, όμως, αντιμετωπίζει προβλήματα από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι φαίνεται να νιώθουν ότι "ήρθε η ώρα μιας αλλαγής", φωτογραφίζοντας τον Κορόμι ως επόμενο "αρχηγό".

Και οι Μπλε, όμως, έχουν τα "θέματά" τους, αν και... έμμεσα, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν την ένταση που προκλήθηκε όταν οι Κόκκινοι κατηγόρησαν τον Πάνο Καλλίδη (νυν παίκτη της Μπλε ομάδας) ότι είχε κρύψει ένα μπουκάλι λάδι, όσο ήταν ακόμη μέλος της Κόκκινης ομάδας. Εκείνος αρνήθηκε ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο, όμως οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης με 6 ψήφους από τη Κόκκινη ομάδα αναδείχτηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου.