MasterChef 5: Η τηλεθέαση, τα νέα "golden passes" και ο χαμένος αδελφός του Κουτσόπουλου

26.01.2021
MasterChef 5: Η τηλεθέαση, τα νέα "golden passes" και ο χαμένος αδελφός του Κουτσόπουλου
Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR μπήκε πολύ δυναμικά στον... χορό!

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef χθες το βράδυ και είχαμε τέσσερις υποψήφιους που πέρασαν στο bootcamp και δύο (γυναίκες αμφότερες) που πήραν την ποδιά για το σπιτι, κατευθείαν.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν οριστεί για φέτος στο παιχνίδι, ο παίκτης που θα παίρνει τρία "Ναι" σε αυτή την πρώτη μαγειρική διαδικασία γνωριμίας θα μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef, αυτός που θα πάρει δύο "Ναι", πάει στο Bootcamp και με ένα ή κανένα, στο... σπίτι του.

Έχουμε λοιπόν, τον Τεό (ο οποίος είναι "φτυστός" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος) τον Κωνσταντίνο, τον Κωστή και τον Διονύσιο που πέρασαν στην επόμενη φάση και την Ηρώ με τη Μαρία που πήραν την ποδιά, το "Golden Pass", θα μπορούσαμε να πούμε, για το σπίτι του MasterChef.

Μένουμε, λοιπόν στον Τεό (ή "Λεό", όπως αστειεύονται και από την παραγωγή του σόου, έτσι κι αλλιώς), ο οποίος "λατρεύτηκε" από τα social media, λόγω της απίστευτης ομοιότητας με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος, βέβαια, το είδε επίσης και το "έπαιξε" αναλόγως! Το ίδιο και ο Σωτήρης Κοντιζάς -όχι που θα το άφηνε να πέσει χάμω!

Το επεισόδιο κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού, όμως μεταξύ των τριών "ανταγωνιστών" της ζώνης κατέληξε τρίτο με το 23,3% της τηλεθέασης, έναντι του 28,8% που έφεραν οι "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 και του 29,9% του Survivor, που τερμάτισε πρώτο.