Άγριες Μέλισσες Spoiler: Διαζύγιο και για τη Πηνελόπη - Ο Αλέξης είναι αυτός που το ζητάει

10.02.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Διαζύγιο και για τη Πηνελόπη - Ο Αλέξης είναι αυτός που το ζητάει
Όλοι οι γάμοι της οικογένειας Σεβαστού "τρίζουν" τελικά!

Οι εξελιξεις αναμένονται καταιγιστικές στη συνέχεια των επεισοδίων για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, με τα spoilers να μιλούν ήδη για τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου, το διαζύγιο της Μυρσίνης και του Δούκα και το φρικτό τέλος του Βόσκαρη, ενώ, στα πιο κοντινά επεισόδια, η Σοφούλα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ποιόν του ανθρώπου που πνατρεύτηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «MYtv», ο γάμος της Πηνελόπης και του Αλέξη θα λήξει άδοξα, με τον δεύτερο να ζητά διαζύγιο όταν ο πατέρας του του αποκαλύψει ότι είδε τη γυναίκα του να φιλά κάποιον άλλο. Και αυτός ο άλλος είναι ο Μελέτης.

Έχουμε διαβάσει τα περί νύχτας πάθους που θα μοιραστούν τα δυο ξαδέλφια που, προφανώς, δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, όμως φαίνεται ότι ο πεθερός της Πηνελόπης την τσακώνει στην αγκαλιά του Μελέτη πριν από αυτό.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Πηνελόπη προσπαθεί να δώσει τις εξηγήσεις της όμως ο Αλέξης δεν ακούει τίποτα και της ζητά να χωρίσουν άμεσα.

Το ένα διαζύγιο μετά το άλλο στην οικογένεια των Σεβαστών.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [10/2/2021] επεισόδιο:

  • Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει απ΄ το σπίτι χωρίς μάχη.
  • Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν.
  • Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους.
  • Ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα. Εκείνη, όμως, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου.
  • Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή.
  • Όλοι είναι δίπλα στην Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Βόσκαρη.
  • Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στον Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους.
  • Ο Νικηφόρος φέρνει μια σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη προς υπογραφή. Ποια θα είναι η αντίδραση των μελών του Συνεταιρισμού;