Survivor: Η αποχώρηση και οι πρωτάκουστες ποινές για Κρις και Αλέξη - Τι λέγεται ότι έκαναν οι δυο παίκτες και τιμωρούνται

11.02.2021
Survivor: Η αποχώρηση και οι πρωτάκουστες ποινές για Κρις και Αλέξη - Τι λέγεται ότι έκαναν οι δυο παίκτες και τιμωρούνται
Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί.

Επικοινωνίας το χθεσινό έπαθλο και το κέρδισαν ακόμη μία φορά οι Μπλε, οι οποίοι, όμως, αποχαιρέτησαν και έναν παίκτη τους. Υποψήφιοι προς αποχώρηση χθες η Ελευθερία, ο Κρις και ο Δημήτρης, ο οποίος ήταν και εκείνος που είπε "αντίο" τελικά.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε σε αυτό το επεισόδιο, όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάστηκε σε ένα αρκετά παράδοξο γεγονός. Ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς "εξαφανίστηκαν" από την παραλία παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού και προκλήθηκε μεγάλη σύγχυση. Οι δυο τους υποστήριξαν ότι θέλησαν να μιλήσουν ιδιαιτέρως και καθώς περπατούσαν χάθηκαν στο δάσος, όμως οι υποψίες για κάτι εκτός κανονισμών, μάλλον είναι κάτι παραπάνω από υποψίες.

Πηγές της @soulaglamorous, που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, θέλουν τους δυο παίκτες να έχουν φύγει για να βρουν φαγητό σε κοντινό ξενοδοχείο. Άνθρωποι της ασφάλειας τους εντόπισαν και εκείνοι τους ξυλοφόρτωσαν με αποτέλεσμα να τεθεί μέχρι και θέμα εκδιωγμού τους από το παιχνίδι.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε στο τέλος του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός, οι «Μπλε» θα έχουν λιγότερες προμήθειες την επόμενη εβδομάδα, κατά 10% τόσο για τον Αλέξη Παππά όσο και για τον Κρις Σταμούλη. Οι δύο παίκτες των «Μπλε» δεν θα φάνε σε ενδεχόμενη νίκη της ομάδας στα επόμενα δύο αγωνίσματα επάθλου.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο Τζέιμς Καφετζής είπε πως σε περίπτωση που οι συμπαίκτες του όντως παραβίασαν σε τέτοιο βαθμό τους κανονισμούς «θα ψηφίζει διαρκώς τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά προς αποχώρηση».