Sex and the City: Ο κορονοϊός, η Kim Cattrall και όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την επιστροφή της σειράς

19.02.2021
Sex and the City: Ο κορονοϊός, η Kim Cattrall και όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την επιστροφή της σειράς
Το Sex and the City μπορεί να τελείωσε το 2004, αλλά με δύο ταινίες μεγάλου μήκους και με κάτι καινούργιο στα σκαριά, μπορούμε να πούμε ότι η σειρά είχε ζωή και πέρα ​​από την αρχική της πορεία. Λοιπόν, η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει επίσημα στη μικρή οθόνη με τη Sarah Jessica Parker, την Kristin Davis και τη Cynthia Nixon. Διάβασε παρακάτω όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το restart του Sex and the City, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών πίσω από την αξιοσημείωτη απουσία της Kim Cattrall.

Με τίτλο Just Like That και αποτελούμενο από δέκα επεισόδια διάρκειας μισής ώρας, η επερχόμενη σειρά θα ακολουθήσει την Carrie Bradshaw (Parker), την Charlotte York (Davis) και την Miranda Hobbes (Nixon) καθώς «περιηγούνται στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους», όπως γράφει το HBO Max σε δελτίο τύπου. Και οι τρεις ηθοποιοί μοιράστηκαν το ίδιο βίντεο teaser στα social media, με την Parker να προσθέτει τη λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα παρά να αναρωτιέμαι ... πού είναι τώρα;».

Σε μια virtual συνέντευξη στις 10 Φεβρουαρίου για τους Central Park Conservancy's Playground Partners, η Parker είπε ότι η ιδέα ξεκίνησε αρχικά ως ένα πιθανό podcast μεταξύ της και του showrunner Michael Patrick King.

Η Samantha Jones (Cattrall) δεν θα εμφανιστεί στο reboot, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι η Cattrall δεν δίστασε να εκφράσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο ρόλο. Τα τελευταία χρόνια, η Cattrall έχει αποστασιοποιηθεί δημοσίως από το Sex and the City και τη συν-πρωταγωνίστρια της Parker. Έχει ακόμη κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι ήταν ο λόγος που δεν γυρίστηκε τρίτη ταινία Sex and the City, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά.

«Είναι πολύ ασυνήθιστο να κάνεις κάθε είδους αρνητικό σχόλιο για ένα “όχι” που λέω για σχεδόν ένα χρόνο και να κατηγορούμαι ότι είμαι απαιτητική ή ντίβα», είπε στoν Piers Morgan το 2017. « Αυτό είναι που θα ήθελα να ζητήσω από τους ανθρώπους από το Sex and the City και συγκεκριμένα τη Sarah Jessica Parker, γιατί νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν πιο καλή».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Parker δεν έχει προβλήματα με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της και απέρριψε τις φήμες για διαμάχη με την Cattrall σε σχόλιο στο Instagram. «Όχι. Δεν την αντιπαθώ. Δεν το έχω πει ποτέ. Ποτέ δεν θα το έκανα», απάντησε σε έναν follower πριν επιβεβαιώσει ότι η Cattrall δεν θα πρωταγωνιστούσε στο restart. «Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά θα είναι πάντα μέρος μας. Δεν έχει σημασία πού είμαστε ή τι κάνουμε».

Παρά όμως τα δημόσια σχόλια της Cattrall, φαίνεται ότι οι συμπρωταγωνίστριες της διατηρούν την πόρτα ανοιχτή για μελλοντική επιστροφή. Η Parker παρατήρησε σε σχόλιο στο Instagram ότι η Cattrall θα λείψει στην ίδια, την Davis και τη Nixon. «Θα είναι πάντα εκεί. Και είμαστε τόσο ενθουσιασμένες», έγραψε. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Cattrall να αλλάξει γνώμη, αλλά προς το παρόν, το Sex and the City θα επιστρέψει χωρίς τη Samantha.

Όσο για το πώς θα εξηγηθεί η απουσία του χαρακτήρα της στην ιστορία, ο επικεφαλής υπεύθυνος περιεχομένου του HBO Max, Casey Bloys, δήλωσε στο TVLine, «Όπως στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας έτσι και οι άνθρωποι φεύγουν ... Οι φιλίες ξεθωριάζουν και ξεκινούν νέες φιλίες. Νομίζω ότι είναι όλα ενδεικτικά των πραγματικών σταδίων, των πραγματικών σταδίων της ζωής» Και συνέχισε, «Προσπαθούν να πουν μια ειλικρινή ιστορία γύρω από το πώς είναι γυναίκα στα 50 της στη Νέα Υόρκη. Επομένως, θα πρέπει όλοι να αισθάνονται κάπως φυσικοί. Οι φίλοι που έχετε όταν είστε 30, μπορεί να μην τους έχετε όταν είστε 50».

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο κορονοϊός αλλά και αυτόν θα τον αντιμετωπίσει το reboot της σειράς. «Ο COVID-19 θα είναι προφανώς μέρος της ιστορίας, γιατί αυτή είναι η πόλη στην οποία ζουν αυτοί οι χαρακτήρες», δήλωσε η Parker στο Vanity Fair. «Και πώς αυτό άλλαξε αυτές τις σχέσεις όταν εξαφανίζονται οι φίλοι; Έχω μεγάλη πίστη ότι οι σεναριογράφοι πρόκειται να τα εξετάσουν όλα».

Σύμφωνα με το HBO, η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη αυτή την άνοιξη, οπότε η κυκλοφορία αναμένεται στα τέλη του 2021 / αρχές του 2022.