«Άγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει το πραγματικό τέλος της Θεοδοσίας [video]

10.03.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει το πραγματικό τέλος της Θεοδοσίας [video]
Παρότι είδαμε όλοι τη σύζυγο του δάσκαλου να πεθαίνει με τραγικό τρόπο, τον περασμένο Οκτώβριο, και μάλιστα σε μια συγκλονιστική σκηνή, ο Λευτέρης Χαρίτος επανέρχεται καιμοιράζεται τώρα μια άλλη εκδοχή της.

Η Θεοδοσία, που ερμήνευσε αριστοτεχνικά η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, στις "Άγριες Μέλισσες" σκοτώθηκε από το όπλο του ανθρώπου που είχε στόχο την Ελένη μέσα στα δικασστήρια, όταν εκείνη καταδικάστηκε για τον φόνο του Σέργιου.

Το επεισόδιο εκείνο είχε χαρακτηριστεί -και δικαίως- ένα από τα πιο συγκλονιστικά της σεζόν με όλους τους πρωταγωνιστές να παραδέχονται ότι μετά το τέλος της συγκεκριμένης σκηνής έκλαιγαν κανονικά από την ένταση.

Η Θεοδοσία άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά του Λάμπρου της, λέγοντας ότι κάπως έτσι ονειρευόταν να "φύγει".

Χθες, ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, με έντονη τη διάθεση τρολαρίσματος, ξαναγύρισε τη σκηνή με συμπρωταγωνιστή της Θεοδοσίας, αυτή τη φορά, αντί για τον Λάμπρο, τον Αλέξη Γραμματικό και τίτλο "Το πραγματικό τέλος της Θεοδοσίας".

Ιδού η εν λόγω σκηνή που μοιράστηκαν στη συνέχεια τόσο η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη όσο και ο Σπύρος Σταμούλης με την ίδια λεζάντα. "Σε ένα παραλληλο σύμπαν", γράφουν και ιδού

Στην ανάρτηση, μάλιστα, της Χριστίνας, αντέδρασε γελώντας και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός δάσκαλος του Διαφανίου και μοιραίος άντρας στη ζωή της Θεοδοσίας, ο οποίος έλαβε και την απάντηση που του "έπρεπε" από την ίδια ως εξής:

Επιστρέφοντας στις εξελίξεις του σήμερα, πάντως, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [10/3/2021] της σειράς που συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

  • Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη, όμως, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.
  • Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά;
  • Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται.
  • Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους;
  • Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν.
  • Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.