Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Ταβλαδάκης - Η δωροδοκία και οι κουβέντες που εξόργισαν τον Λιανό

11.03.2021
Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Ταβλαδάκης - Η δωροδοκία και οι κουβέντες που εξόργισαν τον Λιανό
Μεγάλη ένταση και στο χθεσινό συμβούλιο με αποχώρηση, βαριές κουβέντες και αποκαλύψεις.

Συμβούλιο αποχώρησης το χθεσινό (10/3/2021) με υποψήφιους, θυμίζουμε τους Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Ταβλαδάκη από τους Μπλε, Μαριάνθη Κασδάγλη και Τριαντάφυλλο από τους Κόκκινους.

Από το παιχνίδι τελικά αποχώρησε ο Γιώργος, ο οποίος ήταν και η πιο π ρόσφατη άφιξη στο νησί.

Πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όμως, τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να χάνει, αντίθετα από το τι μας έχει συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό, την υπομονή του και να χτυπά το χέρι στο τραπέζι.

Τι ήταν αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού; Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν Αλέξης και Κόρο.

Ο Αλέξης Παππάς υπερασπίστηκε με πάθος τον Τριαντάφυλλο στον οποίο κάποια στιγμή στο παιχνίδι ο Κόρο είχε επιτεθεί αμφισβητώντας μέχρι και τον ανδρισμό του. Ο Αλέξης τόνισε τα όσα προσφέρει ο πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα, άσχετα με το αν φέρνει ή όχι πολλές νίκες ενώ θυμήθηκε κοινές τους αναμνήσεις απο την εποχή που ήταν μαζί στην κόκκινη ομάδα.

Ο Κόρο αντέδρασε, φυσικά, και ρώτησε αν "του έδωσε κι εκείνου 2 χιλιάρικα για να τα πει αυτά", με τον Αλέξη να απαντά αμέσως με λόγια που έφτασαν τον Λιανό στα όριά του.

«Επειδή με προσβάλουν τα λόγια σου και αυτά που είπες για τον Τριαντάφυλλο κι επειδή έχεις κι εσύ πολλά... κάκαλα και είναι βαριά, σου προτείνω να τα βάλεις εκεί που ξέρεις» απάντησε ο Αλέξης και ο Γιώργος Λιανός χτύπησε το χέρι στο τραπέζι λέγοντας ότι τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται στο παιχνίδι.

Ιδού το στιγμιότυπο, ενώ, για την ιστορία, να θυμήσουμε πως προέκυψε το σχόλιο περί διχίλιαρου. Στην αρχή του συμβουλίου, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος δυναμίτησαν την παρέα αποκαλύπτοντας πως ο Τριαντάφυλλος τους είχε υποσχεθεί από 2.000 ευρώ για να μην τον ψηφίσουν και να τον στηρίξουν μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.