Friends: Το πολυαναμενόμενο reunion γυρίζεται αυτή την εβδομάδα - Ιδού το trailer [video]

05.04.2021
Friends: Το πολυαναμενόμενο reunion γυρίζεται αυτή την εβδομάδα - Ιδού το trailer [video]
Ε ναι, λοιπόν. Φαίνεται σαν ψέμα, αλλά μόλις έγινε γνωστό ότι 17 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς και οι έξι πρωταγωνιστές της μπαίνουν ξανά μπροστά από τις κάμερες για να μας χαρίσουν ακόμη ένα!

"The one where they all got back together" το ονόμασαν "ανεπίσημα" οι υπεύθυνοι του HBO όταν ανακοίνωσαν επίσημα ότι έρχεται το reunion episode που λέγεται ότι θα κάνει καθένα από τους έξι αγαπημένους ηθοποιούς θα γίνει κατά $2,5 εκατομμύρια πλουσιότερος.

Οι Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα βρεθούν ξανά μαζί, στο Central Perk, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ben Winston και παρόλο που δεν θα είναι, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, ένα από τα "κανονικά" επεισόδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, ανυπομονούμε να το δούμε!

Από αυτά που διαβάσαμε πριν από έναν χρόνο, περίπου, δεν γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για επεισόδιο με σενάριο και ρόλους, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από δημοσιεύματα που ήθελαν την Ellen deGeneres να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας σε αυτή την, όντως, πρώτη συνάντηση και των έξι πρωταγωνιστών της σειράς μετά το τέλος της το 2005, που θα πραγματοποιηθεί στα στούντιο όπου γυρίστηκε όλη η σειρά.

Λέγεται ότι θα δούμε συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, αποσπάσματα, ενδεχομένως και σποτάκια, όμως όχι ολόκληρο επεισόδιο όπως το φανταζόμαστε.

Έστω...

Προς το παρόν, ιδού το πρώτο επίσημο trailer για μια πρώτη γεύση.