«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Ανέτ ομολογεί και ο Δούκας συλλαμβάνεται [video]

05.04.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Ανέτ ομολογεί και ο Δούκας συλλαμβάνεται [video]
Μια νέα συνταρακτική εβδομάδα ξεκινά σήμερα για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 με τις εξελίξεις να "τρέχουν" σχετικά με τον φόνο του Θέμελη.

Σε πολύ καίριο σημείο ολοκληρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη τα επεισόδια στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" και αυτή η εβδομάδα αναμένεται με αγωνία. Οι αποκαλύψεις για τον φόνο του Σέργιου, εκτός από τον χωρισμό της Ασημίνας και του Νικηφόρου, ο οποίος τελικά γίνεται ένας άλλος, φέρνουν ακόμη έναν χωρισμό ενώ ενώνουν ξανά τις τρεις αδελφές σε κοινό μέτωπο με στόχο την επιμέλεια του μικρού. Αν και, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό" σήμερα το πρωί «αυτό το "μαζί" δεν θα κρατήσει για πολύ».

Στο σημερινό επεισόδιο [5/4/2021], όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο "Πρωινό", θα έχουμε εξελίξεις στο μέτωπο της δολοφονίας του Θέμελη από τον Δούκα καθώς ο Μελέτης, βλέποντας την ετικέτα του κρασιού που πίνει ο θείος του θα αντιληφθεί αμέσως ότι πρόκειται για το κομμάτι που βρήκε πεσμένο στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας του.

Τα πράγματα όμως κορυφώνονται το βράδυ του γάμου της Ρίζως με τον Προύσαλη, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο spoiler που έδωσε πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα ακούσαμε ότι τη στιγμή που όλοι γλεντάνε για αυτή την ένωση, ο Δούκας κάνει διάρηξη στο αστυνομικό τμήμα και κλέβει μία επιστολή που αφορά στο ζήτημα του Θέμελη. Την επόμενη μέρα, ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποπτεύονται, φυσικά, τον Σεβαστό, όμως καλούν για ανάκριση την αδελφή του. Η Ανέτ βρίσκεται σε πίεση, ομολογεί, και ο Δούκας συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο.

Η αναστάτωση τεράστια, όπως είναι φυσικό και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο

  • Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας.
  • Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται.
  • Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του.
  • Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια.