«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Το πρόβλημα υγείας της Ελένης και ο πόλεμος στο Σεβασταίικο - Πού θα πάει τελικά το παιδί;

12.04.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Το πρόβλημα υγείας της Ελένης και ο πόλεμος στο Σεβασταίικο - Πού θα πάει τελικά το παιδί;
Ακόμη μια εβδομάδα καταιγιστικών ανατροπών στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ενώ και πάλι όλα τα "μέτωπα" παραμένουν ανοιχτά στο Διαφάνι, ο Αλέξης Μίχας από το "Πρωινό" έδωσε πριν από λίγο [12/4/2021] ένα spoiler που αφορά στην υγεία της Ελένης και τις προσπάθειές της να κάνει ένα παιδί με τον Λάμπρο. Φαίνεται, λοιπόν, πως η έκτρωση στην οποία την υποχρέωσαν μέσα στη φυλακή της έχει δημιουργήσει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα.

Θέλοντας πολύ να φτιάξει μια οικογένεια με τον αγαπημένο της, η Λενιώ στρέφεται αρχικά στη Ρίζω, η οποία την εξετάζει, της λέει ότι θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί, όμως την προτρέπει να πάει στη Λάρισα για να τη δει ένας γυναικολόγος, προκειμένου να της δώσει μια πιο σοβαρή απάντηση για το όποιο πρόβλημά της.

«Άγριες Μέλισσες»: O ήρωας που θα μάθει την αλήθεια και θα φτύσει πάνω
από τον τάφο του Σέργιου

Η Ελένη επισκέπτεται έναν γυναικολόγο στη Λάρισα και μαθαίνει ότι υπάρχει όντως πρόβλημα για να αποκτήσει παιδί. Εκείνη καταρρέει, όμως ο Λάμπρος ακόμη μία φορά δηλώνει "βράχος" στο πλάι της, συνοδοιπόρος και στήριγμά της. Ο καιρός, βέβαια, θα δείξει αν καταφέρει το αγαπημένο ζευγάρι να αποκτήσει το μωρό που τόσο θέλει.

Σε άλλα "μέτωπα" και ενώ αναμένονται εξελίξεις και στη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω, αλλά και με τη Σοφούλα η οποία θα πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, έχουμε ένα ανοιχτό ζήτημα με τον Δούκα, ο οποίος μαθαίνει δια στόματος Μιλτιάδη την αλήθεια για το ποιος τον "κάρφωσε" στην αστυνομία και εξαιτίας του έζησε έξι χρόνια στην εξορία. Στην αποκάλυψη ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ο ίδιος του ο γιος, ο Νικηφόρος, ο Δούκας τρελαίνεται! Του επιτείθεται, έχοντας και στο πλευρό του την υπόλοιπη οικογένει και ο Νικηφόρος βρίσκεται μόνος εναντίον όλων.

Αποφασίζει τότε να πάρει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι. Πηγαίνει, μάλιστα, τον Σέργιο στην Ασημίνα καθώς είναι σίγουρος ότι εκεί θα έχει τη φροντίδα και την αγάπη που του πρέπει, μέχρι να σταθεί εκείνος ξανά στα πόδια του.

Η Ασημίνα θα του σταθεί σε αυτή του την προσπάθεια όμως την ίδια στιγμή βλέπει και την ευκαιρία να διεκδικήσει μια πάντα το παιδί -και μάλιστα με αξιώσεις!

Προς το παρόν, ιδού τι περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο "12/4/2021]

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό.
Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του;
Όμως, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά.
Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη.
Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα.
Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Ιδού και το τρέιλερ: