«Άγριες Μέλισσες»: Η Σοφούλα γνωρίζει την αδελφή του Βόσκαρη και αλλάζει η ζωή της - Ποια ηθοποιός την ερμηνεύει

21.04.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Σοφούλα γνωρίζει την αδελφή του Βόσκαρη και αλλάζει η ζωή της - Ποια ηθοποιός την ερμηνεύει
Ακόμη ένα "μέτωπο" πριν κλείσει και ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή στις "Άγριες Μέλισσες" όλο το βάρος έχει πέσει στην οικογένεια Σεβαστού και την κρίση που έχει δημιουργηθεί από την αποκάλυψη ότι ο Νικηφόρος ήταν αυτός που πρόδωσε τον Δούκα -και μάλιστα δυο φορές. Ο πατριάρχης των Σεβαστών, έμαθε ότι ο βενιαμίν του, στον οποίο, μάλιστα μόλις είχε εκφράσει ο ίδιος την αγάπη και τη στήριξή του για τα προβλήματα που περνά εκείνος, ήταν εκείνος που είχε παραδώσει τον φάκελο με τα στοιχεία εναντίον του για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, αλλά και εκείνος που είχε φανερώσει το κρυσφήγετό του έξι χρόνια αργότερα.

Έξαλλος ο Δούκας έδιωξε τον "μικρό" από το σπίτι, όμως εκείνος βρήκε αναπάντεχη στήριξη από τα αδέλφια του και την Ασημίνα και τις δικές της αδελφές.

Τόσο ο Κωνσταντής όσο και η Πηνελόπη στάθηκαν πλάι στον Νικηφόρο και απέναντι στον Δούκα με τόση αγάπη και πάθος που ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Η δε σκηνή με τα δυο αγόρια των Σεβαστών να μιλούν μέσα στην καλύβα όπου ο Κωνσταντής φιλοξένησε τον Νικηφόρο κέρδισε την μερίδα του λέοντος στα περίπου 5.000 τιτιβίσματα με το hastag #agriesmelisses που είχαμε χθες βράδυ

Στα της Σοφούλας τώρα.

Η κόρη του Τόλλια και της Παγώνας έφυγε και πήγε στο μοναστήρι, όπως έχουμε δει, αφού, βέβαια είχε στείλει τον σύζυγό της στη φυλακή με την συγκλονιστική ομολογία της.

Εκεί, φαίνεται πως θα έχει μια πολύ παράξενη συνάντηση καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο ίδιο μοναστήρι, μοναχή είναι και μία γυναίκα που αποκαλύπτεται πως είναι η αδελφή του Βόσκαρη, ο οποίος, για την ιστορία ετοιμάζεται να ρίξει το τελειωτικό χτύπημα στον Δούκα.

Η συνάντηση με αυτή τη γυναίκα θα φανερώσει σημαντικά μυστικά στη Σοφούλα, η οποία, όμως δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στο μοναστήρι και η ζωή της αλλάζει για πάντα. Μήπως τελικά ο Άγγελος δεν σταμάτησε ποτέ να την αγαπά και αποφάσισε να τη διεκδικήσει μία ακόμη, τελευταία φορά;

Θα δούμε.

Το τέλος εξάλλου φτάνει για τον φετινό κύκλο της σειράς. Αναμένουμε να δούμε πώς θα κλείσουν για φέτος όλες οι ιστορίες, ενόψει και του τρίτου κύκλου που ανακοινώθηκε επίσημα.

Αυτό που έγινε όμως επίσης γνωστό σήμερα είναι ότι η ηθοποιός που θα ερμηνεύει την αδελφή του Βόσκαρη είναι η Ζωή Ρηγοπούλου, κόρη των γνωστών ηθοποιών Κώστα Ρηγόπουλου και Κάκιας Αναλυτή.

Μέχρι τότε, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (21/4/2021) επεισόδιο:

  • Ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια;
  • Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει, πάλι, με τη Μυρσίνη;
  • Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους.
  • Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια.
  • Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες.
  • Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη;
  • Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.