Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η μεγάλη έκπληξη στα spoilers και μία παράδοξη παράκληση

21.04.2021
Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η μεγάλη έκπληξη στα spoilers και μία παράδοξη παράκληση
Δύο νίκες για την μπλε ομάδα αυτή την εβδομάδα θέτουν τρεις παίκτες της κόκκινης στη διάθεση του κοινού. Και ναι, ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από αυτούς, ο οποίος ξάφνιασε τους πάντες με αυτό που ζήτησε στο Συμβούλιο.

Για όγδοη (!) φορά υποψήφιος προς αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος και μαζί του έχει, ύστερα από τη χθεσινή διαδικασία τους Αλέξη Παππά και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Όσο και να ακούγεται παράξενο βέβαια, η αλήθεια είναι πως το ρεκόρ των υποψηφιοτήτων το κρατά άλλος και ο Τριαντάφυλλος παραδέχτηκε ότι θέλει να το σπάσει. Ο Ντάνος το κρατά προς το παρόν αυτό το ρεκόρ με 10 (!) υποψηφιότητες. Σε "συνέντευξη" που έδωσε ο Τριαντάφυλλος στον Αλέξη Παππά μετά την δική του όγδοη φορά, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι στόχος του είναι να το σπάσει αυτό το ρεκόρ. Βέβαια, θυμίζοντας ότι ο Ντάνος ήταν και ο νικητής εκείνης της χρονιάς, αναρωτιόμαστε τι έχει, πραγματικά, στον νου του ο "Ντάφυ", ο οποίος στο επόμενο συμβούλιο που έδωσε τα δυο ονόματα των συνυποψηφίων του, ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει άλλο και να τον στείλει στο σπίτι του. Μία αντίφαση τη βλέπουμε, αλλά αναγνωρίζουμε την κούραση και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

Επιπλέον, σημειώνουμε μια κίνηση των spoilers που δημοσιεύονται και θέλουν τη δημοτικότητα το Αλέξη Παππά [φωτό επάνω] να έχει πέσει κατακόρυφα, γεγονός που ίσως αποδειχτεί μοιραίο για τον παίκτη. Ίσως, δηλαδή, παρά το αίτημα του Τριαντάφυλλου, να είναι εκείνος ο επόμενος παίκτης που θα επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο. Θα δείξει.