Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη και τον βιασμό της Ανέτ - Η απρόσμενη αντίδρασή του

22.04.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη και τον βιασμό της Ανέτ - Η απρόσμενη αντίδρασή του
Ώρα μηδέν για τον Μελέτη ο οποίος, τώρα πια, ξέρει τα πάντα. Τι αποφασίζει να κάνει γι' αυτό, όμως;

Πρόσω ολοταχώς για το τέλος της φετινής, δεύτερης σεζόν για τις "Άγριες Μέλισσες" και όλες οι ιστορίες που είναι ανοιχτές ετοιμάζονται να κλείσουν, όπως αποκάλυψε πρόσφατα και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος.

Μία από αυτές είναι η ιστορία του Μελέτη, ο οποίος έχει βαλθεί να μάθει ποιος σκότωσε τον πατέρα του. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας πριν από λίγο στο "Πρωινό", λοιπόν, ο Μελέτης φτάνει στην αλήθεια. Μαθαίνει, λοιπόν, ότι ο Δούκας σκότωσε τον Θέμελη και τον αντιμετωπίζει στα ίσια. Εκείνος, μην έχοντας πια άλλη επιλογή του αποκαλύπτει την αλήθεια -όλη την αλήθεια όμως.

Έτσι, ο Μελέτης μαθαίνει πως ο ίδιος είναι παιδί βιασμού. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αλέξης Μίχας, ο ήρωάς μας, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν ξέρει τι να κάνει με όλες αυτές τις πληροφορίες που έχει και τελικά, μετά το τεράστιο σοκ στο οποίο βρέθηκε, συνέρχεται και αποφασίζει να δώσει άφεση -ακόμη μία φορά- στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε. Συγχωρεί, λοιπόν, ξανά τον Δούκα και αφήνουν τα πάντα πίσω τους. Η ιστορία αυτή έτσι θα κλείσει.

Σήμερα, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη συνέχεια σε μια άλλη, πολύ αγαπημένη ιστορία που εξελίσσεται παράλληλα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, αυτή του Κωνσταντή και της Δρόσως.

Μία γεύση από το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (22/4/2021) ως προς αυτό το μέτωπο πήραμε χθες. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν όλα τα χαρτιά τους, ξέρουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο και εκείνος εκφράζει με τεράστια τρυφερότητα τα αισθήματά του, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει την τελευταία προσπάθεια μαζί της. "Σ' αγαπώ", του λέει εκείνη και η "συμφωνία" σφραγίζεται με τον πιο γλυκό τρόπο.

"Θα είναι μαζί αυτοί οι δυο μέχρι το τέλος, αν και με σκαμπανεβάσματα", πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας.

Εκτός από το θέμα του ερωτευμένου ζεύγους, λοιπόν, ιδού τι άλλο να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

Η σχέση της Δρόσως με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;