Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτή θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου

22.04.2021
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτή θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου
Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος θα δούμε ακόμη περισσότερες ανατροπές.

Μια από τις υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν προσεχώς είναι και η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τον Νικηφόρο σχετικά με την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Μπορεί τώρα να βλέπουμε μία είδους συμμαχία ανάμεσα σε Νικηφόρο με Ασημίνα και Δρόσω, ωστόσο η συνέχεια θα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr παρά το ότι η πλευρά του Νικηφόρου θα αναφέρει τον πρότερο επαγγελματικό βίο της Δρόσως στην Τρούμπα, το δικαστήριο θα δώσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου στις δύο γυναίκες, αφού η απόφαση θα είναι υπέρ της Ασημίνας.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 131: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών;

Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε, στις Άγριες Μέλισσες, η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;