"Σέρρες": Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

28.04.2021
"Σέρρες": Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη
Το νέο υποσχόμενο cast της σειράς που ανυπομονούμε να δούμε

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη mini σειρά "Σέρρες", η πόλη που αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα του, και τα ονόματα του cast έχουν βγει στη δημοσιότητα. Το όνομα του Πάνου Νάτση βρίσκεται ανάμεσα στα επικρατέστερα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ απότι φαίνεται η Λένα Δροσάκη, η Ελένη Γερασιμίδου και η Μαριλού Κατσαφάδου θα πρωταγωνιστήσουν επίσης στη σειρά. Ο ίδιος ο σεναριογράφος όμως αυτή τη φορά, θα έχει ένα ρόλο που είναι guest και όχι πρωταγωνιστικός.

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι μισθοί των πρωταγωνιστών

Ο Πάνος Νάτσης συμμετείχε στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!», αλλά και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς Όνομα». Έχει εμφανιστεί επίσηςστις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό», «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», «Ο ήχος του όπλου» και «The Curing Room». Το 2015 εμφανίστηκε σε της αστυνομικής σειράς «10η εντολή» και τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στην κωμική σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Μεγάλη εβδομάδα: To πιο πλούσιο πρόγραμμα το έχει και φέτος ο ΑΝΤ1 με διαφορά

Το "Σέρρες" θα περιλαμβάνει αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ θα γυριστεί στην ίδια πόλη. Σχετικά με το κανάλι που θα μεταδώσει τη σειρά, όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανό είναι να «κλείσει» με την ΕΡΤ.