Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (28/4/2021)

28.04.2021
Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (28/4/2021)
Σκληρή η μάχη που αναμένεται στο σημερινό επεισόδιο ανάμεσα σε τέσσερις δυνατούς υποψήφιους.

Από έναν αγώνα ασυλίας έχασαν οι δυο ομάδες στο Survivor οπότε έχουν από δυο υποψήφιους η καθεμιά. Από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα του Τριαντάφυλλου και του Κώστα Παπαδόπουλου ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα έδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ο Παύλος Γαλακτερός τον Τζέιμς Καφετζή.

Για την ιστορία, ο αρχηγός των Μπλε κατηγόρησε το Παύλο για πισώπλατη μαχαιριά καθώς δεν τον είχε προειδοποιήσει (ως είθισται) για την πρόθεσή του να τον ψηφίσει .

Στον απόηχο των αποφάσεων είχαμε τον Τζέιμς και τον Νίκο να νιώθουν στοχοποιημένοι και τη Μαριαλένα να διαφωνεί κάθετα υποστηρίζοντας τη δική της άποψη με σθένος.

«Για κάποιον λόγο όλη η παραλία τώρα έχει εναντιωθεί απέναντι σ' εμένα και στον Νίκο, ψηφίζει η πλειοψηφία και θέλουν να βγάλουν απ' τη μέση εμένα και τον Νίκο», είπε ο Τζέιμς.

«Ο Νίκος και ο Τζέιμς ακολουθούν τη στρατηγική της θυματοποίησης και της απομόνωσης όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν. Όλο αυτό είναι μια στρατηγική και είναι σχεδιασμένη από τον Τζέιμς», απάντησε η Μαριαλένα, η οποία στο Συμβούλιο έκανε ανοιχτά λόγο για δωροδοκία, κάτι που επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του και ο Σάκης Κατσούλης. O Νίκος Μπάρτζης ενοχλήθηκε από τα όσα είπε η συμπαίκτριά του καιο Σάκης και αποχώρησε ενοχλημένος από το Συμβούλιο του Νησιού, για λίγο όμως.

Σήμερα, Μ. Τετάρτη 28/4/2021, θα έχουμε την επόμενη αποχώρηση από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τα spoilers ο παίκτης που θα πάρει τη δάδα του και θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.