Survivor Spoiler: Μεγάλη έκπληξη η σημερινή αποχώρηση [5/5/2021]

05.05.2021
Survivor Spoiler: Μεγάλη έκπληξη η σημερινή αποχώρηση [5/5/2021]
Ποιος από τους τρεις υποψήφιους θα αποχωρήσει;

Επεισόδιο αποχώρησης το σημερινό (5/5/2021) στο Survivor με τους Μπλε έτοιμους να χάσουν έναν ακόμη παίκτη. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη ψηφοφορία η κάλπη "έδειξε" το όνομα του Τζέιμς Καφετζή ενώ στη δεύτερη του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Κορόμι είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και κλήθηκε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο. Μην έχοντας άλλη επιλογή, υπέδειξε τον φίλο του, Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος, όμως, σύμφωνα με τα Spoilers είναι και ο παίκτης που σήμερα θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σε λίγες ώρες θα δούμε αν τα Spoilers επιβεβαιωθούν ή διαψευσθούν. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε μια στιγμή στο χθεσινό συμβούλιο που ξεχώρισε. Στο επίκεντρο της κουβέντας η νίκη των Κόκκινων και ο έρωτας του Σάκη και της Μαριαλένας.

Η παίκτρια των Μπλε φαίνεται ότι ζήλεψε πολύ για το "ξεπόρτισμα" των Κόκκινων και έκανε ολόκληρη σκηνή στον Σάκη. Φυσικά όλα αυτά με γέλια (και πολλά υπονοούμενα, φυσικά, ειδικά από τον Τριαντάφυλλο)

Για την ιστορία, βέβαια, μεταφέρουμε και τα όσα είπε για τον "έρωτα" των δυο παιδιών ο Κώστας Παπαδόπουλος λίγο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Η ζαχαροπλάστης του Survivor, ούτε λίγο ούτε πολύ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα, απλά, έχουν συμμαχήσει για τη νίκη. Ιδού τι είπε σχετικά:

Θεωρώ ότι η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα! Είναι αίσθημα αυτό, ήταν δύο χρόνια μαζί. Η Μαριαλένα είναι δυνατή παίκτρια, ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης και φυσικά ενώθηκαν. Ενώθηκαν απέναντι στον Τζέιμς, τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα, μα πάρα πολύ κοντά αλλά στο φιλικό επίπεδο. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε έχει προσβάλλει τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Πώς το βλέπει ο Σάκης; Ίσως να τρέφει κάποια αισθήματα, περισσότερο από φιλικά, αλλά δεν το γνωρίζω. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω.