Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έδειρε άγρια τον Γραμματικό - Η σοκαριστική φωτογραφία που δεν είδες

05.05.2021
Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έδειρε άγρια τον Γραμματικό - Η σοκαριστική φωτογραφία που δεν είδες
Ο Αλέξης ψάχνει απαντήσεις και ο Μελέτης έχει τις δικές του φουρτούνες. Η σύγκρουση μεταξύ τους ήταν σφοδρή.

Στο Διαφάνι οι εξελίξεις "τρέχουν" με το γενικότερο πλαίσιο να είναι κάπως... γκρίζο αυτό τον καιρό -για να μην πούμε μαύρο! Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα των ημερών ήταν και η πατρότητα που παιδιού που έχασε η Πηνελόπη.

Ο Αλέξης, γεμάτος ερωτηματικά, τελικά έφτασε στην άκρη του νήματος και πήρε από την πρώην σύζυγό του την επιβεβαίωση που ζητούσε για να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο στο μυαλό και την καρδιά του.

Ναι, το παιδί που κυοφορούσε η Πηνελόπη ήταν του Μελέτη και όχι δικό του. Εξ ου και η κατάρρευσή της όταν το έχασε.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, "πέφτει" επάνω στον Μελέτη, ο οποίος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση προσπαθώντας να τακτοποιήσει τα νέα που μόλις έμαθε. Όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του, αλλά και ότι ο ίδιος ήταν παιδί βιασμού. Τυφλωμένος από την οργή, ο Εισαγγελέας τον προκαλεί και εκείνος, παρά την αρχική προσπάθεια να συγκρατηθεί, τελικά ξεσπάει.

Οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια και o Αλέξης την "έχει" άσχημα. Αυτά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο αλλά πως βγήκε από τον καυγά το πρόσωπο του Γραμματικού δεν το είδαμε.

Ιδού λοιπόν:

Μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στο σενάριο και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της όμως σημαντικό ρόλο σε στιγμές κορύφωσης έχουν παίξει, χωρίς αμφιβολία οι αληθοφανείς "μεταμορφώσεις" τους.

Οι σκηνές βίας και ατυχημάτων ήταν ουκ ολίγες κατά τη διάρκεια αυτών των δύο σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες" ξεκινώντας από τις πιο απλές, όπως για παράδειγμα το γρατσούνισμα στο πόδι του μικρού Σέργιου μέχρι τις πιο σύνθετες στο μάτι του Μελέτη, τον φόνο του πατέρα Βόσκαρη και τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφούλας.

Πίσω από όλα αυτά τα συγκλονιστικά "ψέματα" κρύβεται το χέρι της make up artist Άσπας Κωνσταντοπούλου, η οποία καταφέρνει κάθε φορά να "ζωντανεύει" με τον καλύτερο τρόπο το κάθε ειδικό εφέ που ορίζουν οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς. Στον λογαριασμό της είδαμε και τον αιματοβαμμένο Γραμματικό και περιμένουμε τα επόμενα.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (5/5/2021) επεισόδιο:

Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.