Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη "Φωλιά των Κου-Κου" - Σε άθλια κατάσταση η Κατερίνα Καραβάτου [video]

05.05.2021
Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη "Φωλιά των Κου-Κου" - Σε άθλια κατάσταση η Κατερίνα Καραβάτου [video]
Η είδηση έπεσε σαν "βόμβα" πριν από λίγο από τον αέρα της εκπομπής του Star.

Μία τεράστια έκπληξη έκρυβε σήμερα για τους τηλεθεατές της (και όχι μόνο) η πρωινή εκπομπή του Star: Και δεν το λέμε με την καλή έννοια.

Η εκπομπή σήμερα ξεκίνησε επεισοδιακά καθώς είχε πέσει "μαύρο" για λίγη ώρα -όπως και στον Alpha, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το μεγάλο σοκ, όμως ήρθε λίγο αργότερα όταν αφού προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο αφιερμένο στον Κρατερό Κατσούλη, ο ηθοποιός και συμπαρουσιαστής της εκπομπής πήρε τον λόγο και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό. Εν ολίγοις, εξήγησε ότι αυτό ήταν το "αντίο" του.

«Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είπε ξενικώντας τον εμφανώς φορτισμένο λόγο του ενώ στη συνέχεια, πέρασε στις ευχαριστίες όλων των ανθρώπων που στήριξαν την εκπομπή και τον ίδιο, ειδικότερα, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα "ευχαριστώ" κατέληξαν στη βασική ομάδα της παρουσίασης και στην Κατερίνα Καραβάτου την οποία αποκάλεσε, αρχηγό και κεφαλή.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο η Κατερίνα Καραβάτου η οποία πήρε τον λόγο, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, δεν είσαι βασικά… Δεν είναι και κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα επτά χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Δεν το ελέγχω κιόλας. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται. Και με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να γυρίσει όλο αυτό» είπε η παρουσιάστρια, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Στο τέλος, ο Κρατερός χόρεψε προσπαθώντας να επαναφέρει τη χαρά στο πλατό και είπε το οριστικό "αντίο" με τον δικό του τρόπο.

Ιδού και το απόσπασμα από την έντονα φορτισμένη στιγμή: