GNTM: Τα δοκιμαστικά για την παρουσίαση έγιναν - Τα σχόλια του Καράβα και η διάψευση από Star

06.05.2021
GNTM: Τα δοκιμαστικά για την παρουσίαση έγιναν - Τα σχόλια του Καράβα και η διάψευση από Star
Σε αναβρασμό οι άνθρωποι του ριάλιτι μόδας του Star βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ανατικατάσταση της Βίκυς Καγιά στην παρουσίαση της εκπομπής.

Πολλά τα όσα ακούγονται σχετικά με τα ονόματα που "παίζουν" για τον συγκεκριμένο ρόλο. Πολύ πρόσφατα, αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή εμφανίστηκε ως το επικρατέστερο αλλά να που έρχεται μια επίσημη διάψευση από την πλευρά των υπευθύνων του Star, όπως τη μετέφερε σήμερα μέσα από την εκπομπή "Happy Day" η Τίνα Μεσαροπούλου.

Στο πλαίσιο άλλου ρεπορτάζ που έκανε η Άννα Ζηρδέλη στο “Ευτυχείτε”, μάθαμε ότι έγιναν ήδη δοκιμαστικά για τον ρόλο αυτό. Πέντε οι υποψήφιες (μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή, που, όμως τονίστηκε ότι δεν παραβρέθηκε τελικά στον χώρο) Στα υπόλοιπα ονόματα ακούμε για την Αναστασία Περράκη, την Νάντια Σερλίδου, την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και την Αγγελική Τσιώνου.

Στην ίδια εκπομπή μάθαμε ότι η Νάντια Σερλίδου πέρασε και μια οντισιόν για έξτρα coach ενώ για το θέμα ρωτήθηκε και ο Γιώργος Καράβας. Ο coach του σόου προσπάθησε να ξεφύγει και δεν απάντησε συγκεκριμένα, όμως στην ερώτηση "Θα ζυγίσει η γνώμη σου"; τον ακούσαμε να λέει "Ελπίζω". Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν!

Όσο για τη Βίκυ Καγιά; Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η διάσημη καλλονή παραμένει στο δυναμικό του Star και θα παρουσιάσει το "Dancing With The Stars" που έρχεται.