Friends Reunion: Η Courteney Cox μίλησε πρώτη φορά για τη μοναδική τηλεοπτική στιγμή που ανυπομονούμε να δούμε όλοι σύντομα [video]

06.05.2021
Friends Reunion: Η Courteney Cox μίλησε πρώτη φορά για τη μοναδική τηλεοπτική στιγμή που ανυπομονούμε να δούμε όλοι σύντομα [video]
Η "Monica" μίλησε στην Ellen DeGeneres και τα όσα είπε είχαν ιδαίτερο ενδιαφέρον.

Ύστερα από αναβολή σχεδόν ενός έτους λόγω COVID, τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης των έξι πρωταγωνιστών της τεράστιας επιτυχίας "Friends" ολοκληρώθηκαν και η αντίστροφη μέτρηση για την προβολή έχει ξεκινήσει.

"Τα Φιλαράκια": Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που θα κάνει guest εμφάνιση στο νέο επεισόδιο

Μιλώντας στην Ellen DeGeneres η Cox παραδέχτηκε ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία. "Ήταν απίστευτο, τόσο συναισθηματικό. Πρόκειται για ένα reunion χωρίς σενάριο αλλά βρεθήκαμε όλοι ξανά στο γνωστό σετ για πρώτη γφορά ύστερα από 15, 17 χρόνια", είπε με πάθος.

Η 56χρονη ηθοποιός αστειεύτηκε για τη μνήμη της καθώς υπογράμμισε ότι πολλά από τα πράγματα που προέκυψαν στη συζήτηση -γιατί κάτι τέτοιο θα δούμε τελικά- δεν τα θυμόταν καν.

"Έχω τη χειρότερη μνήμη. Όλα ήρθαν ξανά στο φως και δεν θυμόμουν τίποτα... Ήταν, όμως, τέλεια. Είχε πραγματικά μεγάλη πλάκα. Και είχαμε πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις και ήταν φαντασικά. Αλήθεια", είπε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια η Ellen τη ρώτησε για τη σκηνή στους αρχικούς τίτλους που φαίνονται όλοι μαζί να πλατσουρίζουν χαρούμενα μέσα το συντριβάνι. "Τίνος ιδέα ήταν αυτή;", θέλησε να μάθει η DeGeneres...
"Σίγουρα όχι δική μου", απάντησε, με νόημα η Cox, εξηγώντας αμέσως ότι αυτό που φαίνεται τόσο αστείο, όταν γίνεται τόσες ώρες (και γινόταν απίστευτα πολλές ώρες) δεν είναι κατι τόσο αστείο τελικά.

Ιδού το εν λόγω βίντεο και εμείς ανυπομονούμε για την επίσημη ανακοίνωση που θα μας δίνει ημερομηνία προβολής!