Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιάννου

11.05.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιάννου
"Ταξιδεύοντάς" μας προς το τέλος και της δεύτερης σεζόν, οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 έχουν βαλθεί να τα κάνουν όλα... λίμπα. Σήμερα μαθαίνουμε κάτι άλλο που αφορά την οικογένεια των Σεβαστών.

Οι "Άγριες Μέλισσες" έχουν λάβει το "πράσινο φως" για την τρίτη σεζόν και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη δεύτερη σεζόν, όλες οι ιστορίες που εξελίσσονται θα ολοκληρωθούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί (11/5/2021) ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler που αφορά στη σχέση του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

Ένα από κύρια θέματα στα επεισόδια αυτή της εβδομάδας είναι η αποκάλυψη του Μελέτη στον Μιλτιάδη ότι εκείνος, με τα ίδια του τα χέρια έπνιξε τον Γιάννο. Μια αποκάλυψη που είχε ως αποτέλεσμα ένα ντόμινο εξελίξεων που θα καταλήξουν στο σημερινό επεισόδιο με τον Μιλτιάδη να κρίνεται επικίνδυνος και να παραμένει έγκλειστος μέχρι να εξεταστεί από ειδικούς ώστε να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του.

Με την ευκαιρία, ιδού τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

  • Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό.
  • Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει.
  • Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη;
  • Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα.
  • Πώς θα ξεγλιστρήσει αυτή τη φορά ο Δούκας, όταν καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της;

Και φτάνουμε στο τελευταίο spoiler που έδωσε ο Αλέξης Μίχας. Φαίνεται, λοιπόν, πως στο πλαίσιο μιας έντονης συζήτησης που έχουν ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο, ο πρώτος του αποκαλύπτει τη φρικτή αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου. Ο Νικηφόρος, λοιπόν, μαθαίνει, πως ο Δούκας, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης ήταν όντως εκείνοι που δολοφόνησαν τον ξάδελφό του και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Προς υπεράσπισή του, ο Κωνσταντής θα υπογραμμίσει το ότι σε εκείνη τη φάση πίστευαν ότι ο Γιάννος ήταν εκείνος που είχε σκοτώσει τον Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος δεν δίνει καμία σημασία στις δικαιολογίες του.

Τι θα γίνει, άραγε, ανάμεσα στα δυο αδέλφια και ποιες ακόμη αποκαλύψεις θα "χτυπήσουν" τα σπιτικά των Σεβαστών και των Σταμίρηδων. Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;