Survivor: "Το έπαθλό μου είναι ο Νίκος" - Ο Τζέιμς αποχώρησε οικειοθελώς και το Twitter υποκλίνεται

12.05.2021
Survivor: "Το έπαθλό μου είναι ο Νίκος" - Ο Τζέιμς αποχώρησε οικειοθελώς και το Twitter υποκλίνεται
Μπήκε ως "πρίγκιπας" φεύγει ως "βασιλιάς"! Αυτή είναι η αίσθηση που αφήνουν στο σύνολό τους τα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media μετά την απόφαση του "αρχηγού" που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Αν κάνει κανείς μια "βόλτα" στο Twitter αυτή τη στιγμή και ψάξει το Hashtag #survivorgreece θα αντιληφθεί πολύ γρήγορα ότι για πολλούς από τους φανατικούς του το παιχνίδι τελείωσε σήμερα. Ο λόγος; Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς, άρα δεν υπάρχει πια κανένα ενδιαφέρον.

Εντάξει. Δεν συμμερίζονται όλοι αυτή την αίσθηση, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που κλείνουν τον διακόπτη -στην πραγματικότητα ή απλά για τις εντυπώσεις.

Η ανατροπή είχε σχεδόν προαναγγελθεί όμως πριν συμβεί πραγματικά, δεν την περιμένει κανείς, ακριβώς.

Όντως, μετά το αγώνισμα της ημέρας που έστεψε νικήτρια την κόκκινη ομάδα -κέρδισε το δεύτερο κομμάτι της ασυλίας- στο Συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς αποφάσισε να κάνει μια ανακοίνωση που επιβεβαίωσε αυτό που λέει πάντα ο Γιώργος Λιανός για το Survivor, ότι είναι ένα παιχνίδι ανατροπών.

Την πιο μεγάλη επιφύλασσε ο ίδιος, καθώς ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τα προβλήματα στη μέση του και η παράταση που πήρε το παιχνίδι από μόνο του αποτέλεσαν μονόδρομο την απόφαση του αρχηγού των Μπλε.

«Έχει έρθει η ώρα να φύγω από το παιχνίδι και να πάω στην οικογένεια μου» είπε o Τζέιμς, τονίζοντας πως ήδη νιώθει νικητής και το πρώτο βραβείο γι αυτόν είναι η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Με την απόφαση του 24χρονου Ροδίτη, παρέμειναν για ακόμα μια εβδομάδα στο reality επιβίωσης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ληταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ράκος, έκλαιγε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη απο τη συγκίνηση. Λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor, ο Τζέιμς και ο Νίκος αντάλλαξαν μπλούζες με δάκρυα στα μάτια. Η σκηνή ήταν, πραγματικά, πολύ συγκινητική. Ιδού:

Όσο για το Twitter; Μάλλον σε... μνημόσυνο έμοιαζαν τα πάμπολλα σχόλια που αναρτήθηκαν αυτόματα, παρά σε .. πάρτι. Ο Τζέιμς σίγουρα θα λείψει. Το Survivor δεν θα είναι το ίδιο ξανά, φέτος. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "τιτιβίσματα" μέχρι στιγμής: