Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση γάμου μπροστά σε όλο το χωριό που θα συγκινήσει

12.05.2021
Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση γάμου μπροστά σε όλο το χωριό που θα συγκινήσει
Επιτέλους, ύστερα από πολύ καιρό, ένα ευχάριστο spoiler από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το φινάλε της δεύτερης σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες" και η αλήθεια είνα πως τώρα προς το τέλος η ατμόσφαιρα έχει βαρύνει επικίνδυνα.

Οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα έχουν, στην καλύτερη περίπτωση, ένα γκρίζο χρώμα (βλ. Κωνσταντής - Δρόσω). Σε όλες τις άλλες... "μαύρισε" η ψυχή μας.

Να όμως που μέσα στα προβλήματα και τη σκοτινειά, έρχεται και ένα φωτεινό spoiler να ελαφρύνει λίγο την ατμόσφαιρα. Αν και αυτό, με μια μικρή επιφύλαξη!

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα στο "Πρωινό" ο Αλέξης Μίχας και αφορά σε ένα αγαπημένο ζευγάρι που φαίνεται ότι ξανασμίγει. Για πόσο καιρό, βέβαια, θα φανεί στο τέλος.

Ο λόγος για τον Άγγελο και τη Σοφούλα, οι οποίοι μετά την επιστροφή εκείνης από το μοναστήρι έρχονται ξανά κοντά. Ο νεαρός χωροφύλαξ δεν είχε σταματήσει ποτέ να αγαπά την κόρη του κοινοτάρχη και τώρα, νιώθει ότι έχοντας αποδείξει με χίλιους δυο τρόπους τα συναισθήματά του, εκείνη είναι έτοιμη να τον δεχτεί όπως είναι.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, λοιπόν, ο Άγγελος θα κάνει ξανά πρόταση γάμου στη Σοφούλα του. Αυτή τη φορά στη μέση της πλατείας, μπροστά σε όλο το χωριό. Εκείνη θα πει το "Ναι" και σύσσωμο το Διαφάνι θα αγαλλιάσει, με πρώτους και καλύτερους τον Περικλή και την Παγώνα που πήγαν στην Κόλαση και γύρισαν 10 φορές μέχρι σήμερα.

Θα γίνει τελικά αυτός ο γάμος, όμως;. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δεν απάντησε κατηγορηματικά ενώ τόνισε, για άλλη μία φορά, ότι "στο τέλος αυτού του κύκλου θα γίνουν τεράστιες ανατροπές".

Εν αναμονή λοιπόν.

Προς το παρόν, ιδού τι περιμένουμε να δούμε στο σημερινό (12/5/2021) επεισόδιο:

  • Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ;
  • Παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά.
  • Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν απ’ τα δεσμά του Δούκα.
  • Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της;
  • Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.