Ellen DeGeneres: Η εκπομπή της ρίχνει "αυλαία" ύστερα από 19 χρόνια - Σήμερα θα τα πει όλα στην Oprah

13.05.2021
Ellen DeGeneres: Η εκπομπή της ρίχνει "αυλαία" ύστερα από 19 χρόνια - Σήμερα θα τα πει όλα στην Oprah
Τελικά φαίνεται πως το σκάνδαλο που τη "χτύπησε" φέτος, ήταν καταλυτικό για την πορεία της. Ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεοπτικής πραγματικότητας περνά σιγά σιγά στην ιστορία, όμως όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη για την Ellen DeGeneres -και λίγα λέμε! Το καλοκαρί του 2020 ξέσπασε μέγας σάλος όταν είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για άσχημες εργασιακές συνθήκες στο talk show της, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.

Τοξικό χαρακτηρίστηκε το περιβάλλον της παραγωγής της DeGeneres και η ίδια κατηγορήθηκε ότι δεν έιναι, σε καμία περίπτωση, αυτό που δείχνει.

Η ίδια, είχε δεσμευτεί να βρει την άκρη του ζητήματος, ενώ στις 30 Ιουλίου είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη για όλα όσα είχαν συμβεί. Στην αρχή της φετινής 18ης σεζόν, μάλιστα, τοποθετήθηκε δημόσια επί του θέματος με τους δικούς της όρους και τον δικό της τρόπο, στον αέρα της δικής της εκπομπής.

Η σεζόν εξελίχθηκε κανονικά -όσο κανονικά, μπορεί να είναι τα πράγματα στο πλαίσιο ενός γενικευμένου lockdown- όμως τώρα στο τέλος της η αρχική σκέψη της οριστικής αυλαίας επανήλθε στο προσκήνιο. Και υπερίσχυσε.

Κοιτάζοντας το κοινό της στα μάτια και έχοντας κάνει την καθιερωμένη "πλακίτσα" της εισαγωτής, η Ellen ανακοίνωσε ότι η επόμενη, δηλαδή η 19η σεζόν του σόου της θα είναι πολύ ξεχωριστή. Και θα είναι πολύ ξεχωριστή γιατί θα είναι η τελευταία! Το κοινό "πάγωσε" στα νέα -τα οποία, για την ιστορία οι άνθρωποι της παραγωγής και των στούντιο της Warner Bros είχαν μάθει μία μέρα νωρίτερα- και εκείνη εξήγησε, μέσες άκρες, τι την έκανε να φτάσει σε αυτή την απόφαση.

Εμείς ακούσαμε, αλλά όσο και να την αγαπάμε, η αλήθεια είναι πως δεν μας έπεισε και πολύ!

«Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έχεις συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζεσαι και όσο κι αν το σόου αυτό είναι υπέροχο και διασκεδαστικό, δεν αποτελεί πλέον πρόκληση», είπε, μεταξύ άλλων η Ellen εξηγώντας ότι η απόφαση "ψηνόταν" εδώ και χρόνια. Και για να προλάβει όσους θα αναρωτιόνταν σχετικά με το 19 -γιατί να μην αποχωρήσει στην 20ετία που θα ήταν πιο αναμενόμενο, δηλαδή- είχε μια απάντηση. Εξηγήσεις τις οποίες, σίγουρα, έψαξε πολύ!

Ιδού ο τρόπος με τον οποίο έκανε την ανακοίνωση η ίδια ενώ, όπως έγινε γνωστό, σήμερα 13/5/2021, πρόκειται να μιλήσει για τα πάντα στην Oprah την οποία θα έχει καλεσμένη στην εκπομπή της.

Η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου στη μέση όμως το γεγονός παραμένει ότι το 2022, Το “The Ellen DeGeneres Show” ύστερα από 19 χρόνια παρουσίας και πάνω από 60 βραβεία Emmy θα περάσει στην ιστορία. Το επόμενο βήμα της Ellen της ίδιας, άγνωστο προς το παρόν.