#FriendsReunion: Η στιγμή που περιμένουμε έχει και ημερομηνία και teaser - Η λίστα με τους διάσημους καλεσμένους της παρέας

14.05.2021
#FriendsReunion: Η στιγμή που περιμένουμε έχει και ημερομηνία και teaser - Η λίστα με τους διάσημους καλεσμένους της παρέας
Η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που θα δούμε ξανά μαζί τα έξι αγαπημένα (μας) Φιλαράκια ξεκίνησε και επίσημα. Και να που δεν θα είναι τελείως μόνοι τους!!!!

Από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά στις 6 Μαΐου του 2004, 10 χρόνια μετά την πρεμιέρα της στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, οι απανταχού θαυμαστές της ζητούσαν την επανένωση των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών. Επί χρόνια, βέβαια, κανείς από τους έξι δεν έδειχνε ιδιαίτερη διάθεση να συμβεί κάτι τέτοιο. Να, όμως, που 17 χρόνια μετά -και εν μέσω πανδημίας- η παρέα ενώθηκε ξανά!

Την είδηση για το πολυαναμενόμενο reunion ακούσαμε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020, χωρίς όμως ιδιαίτερες πληροφορίες -για το σασπένς! Σιγά σιγά, βέβαια, άρχισαν να έρχονται νέα και αντιληφθήκαμε ότι τελικά δεν θα ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Αλλά τι σημασία έχει; Οι Jennifer "Rachel Green" Aniston, Courteney "Monica Geller" Cox, Lisa "Phoebe Buffay" Cudraw, Matthew 'Chandler Bing" Perry, David "Ross Geller" Swimmer και Matt "Joey Tribianni" LeBlanc ξανά μαζί στην τηλεόραση; Τρέλα!!!!

Οι πρωταγωνιστές άρχισαν να μιλούν γι' αυτό δειλά δειλά, όμως προέκυψε ο κορονοϊός και όλα πήγαν πίσω. Αναβολή, λοιπόν, όμως το σχέδιο παρέμενε το ίδιο.Τελικά τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο φέτος -μάλιστα η "Monica" μίλησε ήδη γι' αυτά- και να που σήμερα έχουμε την ημερομηνία προβολής, το πρώτο teaser και μια σούπερ λίστα με τους διάσημους καλεσμένους που θα "περάσουν" από το επεισόδιο που θα έχει ως τίτλο "The One They Got Back Together". Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, εξάλλου. Στα 10 χρόνια που προβλήθηκε η σειρά ήταν άπειροι οι διάσημοι που έκαναν απίθανα "περάσματα" από το σόου.

Και ενώ μετράμε αντίστροφα μέχρι τiς 27 Μαΐου που το επεισόδιο αυτό θα προβληθεί σε Live Streaming από τη νεοσύστατη πλατφόρμα, HBOMax, ιδού το πρώτο teaser από τον λογαριασμό της Couteney Cox (όλα τα Φιλαράκια έκαναν ανάρτηση του teaser, το καθένα με το δικό του σχόλιο, φυσικά) και στη συνέχεια η "χρυσή λίστα" με τους Guest Stars της βραδιάς.

Οι άνθρωποι της παραγωγής φρόντισαν να κρατήσουν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους έτσι δεν είχαμε ακούσει τα περισσότερα από τα ονόματα των διάσημων καλεσμένων της παρέας. Μόλις πριν από λίγο, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα η "Χρυσή Λίστα". Ιδού λοιπόν τα Φιλαράκια των Φιλαρακίων (!) που θα δούμε στο πολυαναμενόμενο reunion τους. Και όχι, το όνομα του Brad Pitt δεν βρίσκεται στη λίστα. Βλέπουμε όμως του Tom Seleck ο οποίος ως "Richard" υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας της "Monica" εκτός από τον "Chandler". Από τον David Beckham και τη Lady Gaga μέχρι τους Kit Harington και τη Reese Withersoonn (φυσικά)... 18 cameos που, σίγουρα, θα συζητηθούν!

Ζωή Κίττα