Survivor Αποκάλυψη: Ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία "έδιωξαν" τον Πάνο Καλίδη [video]

14.05.2021
Survivor Αποκάλυψη: Ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία "έδιωξαν" τον Πάνο Καλίδη [video]
Τη "βόμβα" έριξε στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακριβώς δυο μήνες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το Survivor μαθαίνουμε ότι, τελικά, δεν ήταν και τόσο οικειοθελής!

Τις αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του μοιράστηκε με το κοινό του "Πρωινού" ο Γιώργος Λιάγκας, ρίχνοντας, στην πραγματικότητα μία "βόμβα".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, λοιπόν, ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς αλλά λόγω εκβιασμού στον οποίο υπέβαλαν την παραγωγή οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη -και η παραγωγή υπέκυψε.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ακούσαμε ότι κάποια στιγμή, ο Πάνος Καλίδης είπε κάποια πράγματα πολύ έντονα τα οποία οι τρεις συμπαίκτες του, τότε, θεώρησαν πολύ υπερβολικά και προσβλητικά εναντίον τους. Τα σχόλια αυτά δεν προβλήθηκαν ποτέ στις οθόνες μας, όμως οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των τεσσάρων καταγράφηκαν.

Πήγαν, λοιπόν, στους ανθρώπους της παραγωγής ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία και είπαν κοφτά ότι "αν δεν διώξετε το Πάνο από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε". Η παραγωγή και ο Ατζούν προσπάθησαν να τους μεταπίσουν όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι. Έβαλαν στη ζυγαριά τις επιλογές τους και τελικά αποφάσισαν να "θυσιάσουν" τον Πάνο Καλίδη. Του ζήτησαν, όμως, να το πάρει επάνω του και να μη φανεί ότι τον διώχνουν. Εξ ου και η οικειοθελής αποχώρηση.

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρόν την όποια αντίδραση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους -συμπεριλαμβανομένης και της παραγωγής του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι στο μεταξύ, η Άννα Μαρία έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς και ο Τζέιμς. Ο Νίκος παραμένει στο παιχνίδι, όσο εμείς βλέπουμε, όμως οι φήμες τον θέλουν ήδη εκτός. Κάτι το σοβαρό πρόβλημα που έχει στο γόνατο, κάτι η απουσία του Τζέιμς, φαίνεται ότι και ο παίκτης αυτός αποχωρεί οικειοθελώς! θα δείξει.