Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor ήταν "ειδικά αφιερωμένη"

17.05.2021
Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor ήταν "ειδικά αφιερωμένη"
Πέρασαν πέντε ολόκληρες μέρες μέχρι να επιστρέψει στα social media o Ροδίτης που, για πολλούς, είναι ο νικητής του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, για φέτος. Και το έκανε με μεγάλο... κρότο, εξηγώντας και γιατί του πήρε τόσο χρόνο!

Ο Τζέιμς Καφετζής, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνδίδι την περασμένη Τετάρτη, ζυγίζοντας καλά την κατάστασή του στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του.

Χθες, την ώρα που εκείνος έφτανε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, όπου γινόταν, μάλιστα δεκτός, με απίστευτες "τιμές" και κοσμοσυρροή -πρωτάκουστη ειδικά για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε- αποχωρούσε, επίσης οικειοθελώς το κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, μην μπορώντας να βασιστεί πια στα πόδια του. Το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε, προφανώς δεν του άφησε περιθώρια.

Οι δύο άντρες είχαν προσφέρει το "απόλυτο bromance" του παιχνιδιού στο οποίο, όμως, μέχρι να αποχωρήσει τελικά πριν από ενάμιση μήνα, είχε μια ειδική θέση η Άννα Μαρία Βέλλη.

Για τη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Νίκο ειπώθηκαν πολλά, όμως όπως εξήγησε ο Τζέιμς αφότου βγήκε από το παιχνίδι, οι τρεις τους ήταν απλά φιλαράκια και τίποτα παραπάνω!

Σε αυτή την "τριπλέτα" ήταν αφιερωμένη και η πρώτη ανάρτηση του Καφετζή, μετά την επιστροφή του στην πατρίδα. Ιδού τα λόγια που έγραψε και πιο κάτω οι φωτογραφίες που μοιράστηκε:

Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λαβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την @amiyiami ,της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.
Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!
Βλαχοκαουμποη,περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!
💙🦁🦁🦁💙#moneycantbuyeverything

Η Άννα Μαρία βρίσκεται ήδη στη Ρόδο μαζί με τον Τζέιμς και περιμένουν τον Νίκο, όπως διαβάσαμε, να πάνε όλοι μαζί στη δική του πατρίδα, το Ζευγολατιό Κορινθίςα, όπου θα γίνει... "χαμούλης", κατά πώς φαίνεται. Σε αναμονή, λοιπόν!