Άγριες Μέλισσες: Θρίλερ με το τέλος του Κωνσταντή - Το spoiler που "τρέλανε" τους χρήστες του Twitter

18.05.2021
Άγριες Μέλισσες: Θρίλερ με το τέλος του Κωνσταντή - Το spoiler που "τρέλανε" τους χρήστες του Twitter
Πλησιάζοντας στο τέλος της δεύτερης σεζόν τα spoilers για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 πέφτουν "βροχή" ταράζοντας τους αμέτρητους φανς της.

Κάθε επεισόδιο πιο κρίσιμο από το προηγούμενο στις "Άγριες Μέλισσες". Η "Ρίζω" έδωσε πρόσφατα spoilers για δολοφονίες και έρωτες στο Διαφάνι, ενώ περιμένουμε και κάτι ευχάριστο μέσα στη γενική "μαυρίλα".

Σήμερα είχαμε ένα νέο spoiler, που έβαλε φωτιές (μεταφορικά και κυριολεκτικά) όπως το ακούσαμε από τον Αλέξη Μίχα στο "Πρωινό". Σύμφωνα με αυτό το spoiler λοιπόν, ο κύκλος αίματος, μίσους και εκδίκησης θα κορυφωθεί στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, όπου θα δούμε πολύ σκληρές σκηνές.

Η Μυρσίνη μαθαίνει όλα όσα έγιναν τη νύχτα που πέθανε ο γιος της (προφανώς πέφτει στα χέρια της το βιβλίου του Νικηφόρου). Μαθαίνει ότι τον Σέργιο δεν τον σκότωσε μόνη της η Ελένη αλλά το έκανε μαζί με την Ασημίνα και τη Δρόσω. Παθαίνει παροξυσμό, παθαίνει αμόκ και σκέφτεται μόνο ένα πράγμα, πώς θα τους κάνει κακό και πώς θα πάρει εκδίκηση. Μάταια προσπαθούν τα δυο της παιδιά να τη μεταπείσουν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή. Εκείνη θέλει μόνο να τις καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε την Ελένη, την Ασημίνα, τη Δρόσω, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων και έρχεται το μεγάλο κακό με το επόμενο πρωί να τα βρίσκει όλα διαφορετικά!

Από σχετικό ρεπορτάζ μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Εστιάζουμε στο ότι η Μυρσίνη αντιλαμβάνεται το τι έχει συμβεί σε όλη του την έκταση και δεν μπορεί να το "χωνέψει" με τίποτα. Καταλαβαίνει, δηλαδή, ότι τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Κωνσταντής γνώριζαν την αλήθεια και δεν την αποκάλυψαν ποτέ, παρά στάθηκαν στο πλευρο των φονισσών. Αυτό δεν μπορεί να το αντέξει και ζητά από τον Δούκα και τον Μελέτη "τις κεφαλές τους επί πίνακι" -όλων τις κεφαλές!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι στο τελευταίο επεισόδιο, το σπίτι του Γιώργη Σταμίρη (όπου, θυμίζουμε ότι είναι ταμπουρωμένοι όλοι) τυλίγεται στις φλόγες. Κινδυνεύουν να πεθάνουν όλοι, όμως, κάποιος θα θυσιαστεί για να σώσει την κατάσταση. Ποιος, αλήθεια;

Και εδώ ερχόμαστε στο spoiler που τρέλανε τους φανς του Κωνσταντή στο Twitter καθώς το όνομά του ακούστηκε ως αυτό το ήρωα που θυσιάζεται για να σώσει τους πάντες από τις φλόγες.

Ιδού μερικές από τις αντιδράσεις των τουιτεράδων που... προειδοποιούν:

Χαμός από την πιθανότητα του να μην έχουμε Κωνσταντή στην επόμενη σεζόν. Κι όμως. Η απάντηση έρχεται και πάλι από το Twitter και καθυσηχάζει -όσο γίνεται- τους φανς του ζευγαριού Δρόσω Κωνσταντή που "ζουν για να τους δουν και επίσημα μαζί" και δεν το κρύβουν!

Όσο για το ποιος θα θυσιαστεί; Τα "στοιχήματα" φέρουν ως πιο πιθανό "ήρωα" τον Μιλτιάδη, που έτσι κι αλλιώς έχει γίνει γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν.

Για κάθε εξέλιξη, πάντως, αναμένουμε!