Άγριες Μέλισσες - Δολοφονία Γραμματικού: Οι έντονες αντιδράσεις και το συγκινητικό "αντίο" του Σπύρου Σταμούλη

20.05.2021
Άγριες Μέλισσες - Δολοφονία Γραμματικού: Οι έντονες αντιδράσεις και το συγκινητικό "αντίο" του Σπύρου Σταμούλη
Με αίμα βάφτηκε το Διαφάνι στο χθεσινό επεισόδιο και ο κόσμος όλος θρηνεί τον άδικο χαμό του Εισαγγελέα, που, "ευτυχώς", αντίθετα από ό,τι μετέφερε μερίδα των spoilers, δεν "έφυγε" από το χέρι του Μελέτη.

Η "Ρίζω", κατά κόσμον Ελένη Καρακάση, είχε μιλήσει πρόσφατα για τρεις δολοφονίες και μάλλον ήταν αυτές που είδαμε μαζεμένες χθες βράδυ. Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μελέτη να σκοτώνει τον Γραμματικό τυφλωμένος από τη ζήλια, έχοντας δει την Πηνελόπη να τον φιλά με αγάπη και στοργή.

Τελικά ο Γραμματικός "έφυγε" από το χέρι του Μεγαρίτη, ο οποίος έχει και προηγούμενα μαζί του καθώς ήταν εκείνος που είχε στείλει τον αδελφό του στη φυλακή. Ο Μεγαρίτης, βέβαια, εκτελούσε εντολές του Δούκα, ο οποίος σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον κλοιό που έσφιγγε ολοένα και πιο απειλητικά γύρω του σχετικά με τη δολοφονία του Θέμελη, του ανέθεσε να σκοτώσει τον πληροφοριοδότη αλλά και "όποιον άλλον χρειαστεί". Δεν ήξερε, βέβαια, ότι θα ήταν και ο γαμπρός του μέσα σε αυτούς που θα έστελνε στον άλλο κόσμο, όμως και αυτό θα είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο μέλλον.

«Άγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει το πραγματικό τέλος της Θεοδοσίας [video]

Η σκηνή της τριπλής δολοφονίας με τις πολλαπλές σφαίρες που "έφαγε" στο τέλος ο Γραμματικός, συγκίνησε τον κόσμο και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν μαζικές. Ιδού οι τελευταίες τηλεοπιτκές στιγμές του Εισαγγελέα και το τέλος ενός επεισοδίου που άφησε μια πικρή γεύση καθώς και μια ιδέα από τις αντιδράσεις στο Twitter:

Ο Σπύρος Σταμούλης, λοιπόν, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον "Αλέξη Γραμματικό" ύστερα από τόσους μήνες που τον ενσάρκωσε με αγάπη και, προφανώς, επιτυχία. Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε μια "οικογενειακή" φωτογραφία με τους ανθρώπους του συνεργείου.

Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή.

Υ/Γ: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!