Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα - Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη [video]

21.05.2021
Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα - Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη [video]
Ποιες είναι οι χώρες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αύριο, Σάββατο 22/5/2021.

Χθες ήταν η βραδιά του δεύτερου ημιτελικού για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Θυμίζουμε ότι στον τελικό έχει ήδη περάσει από τον πρώτο ημιτελικό η Κύπρος, με την Έλενα Τσαγκρινού και το "El Diablo" της.

Χθες ήταν η σειρά της Στεφανίας Λυμπερακάκη να ανέβει στη σκηνή εκπροσωπώντας την Ελλάδα και, όπως φάνηκε, από τις αντιδράσεις του κοινού, σε πρώτη φάση και από τα αποτελέσματα στο τέλος της βραδιάς... "έσκισε".

Σε μια χρονιά με πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις -σε στυλιστικό αλλά και σε τεχνικό επίπεδο- η νεαρή τραγουδίστρια που "έπαιζε εντός έδρας" καθώς παρότι ελληνικής καταγωγής έχει μεγαλώσει και ζει στην Ολλανδία, άφησε τον κόσμο με "ανοιχτό το στόμα". Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού με τους αόρατους χορευτές παρουσιάστηκε άρτιο και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ιδού η εμφάνισή της επί σκηνής

Η Στεφανία πέρασε στον τελικό μαζί με τις εξής χώρες:

  • Αλβανία
  • Σερβία
  • Βουλγαρία
  • Μολδαβία
  • Πορτογαλία
  • Ισλανδία
  • San Marino
  • Ελβετία
  • Ελλάδα
  • Φινλανδία

Ιδού μια πρώτη γεύση των τραγουδιών που πέρασαν στον τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό:

Εκτός από την ερμηνεία της, η Στεφανία εντυπωσίασε και με τη στυλιστική της επιλογή που έρχεται δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου. Ο διεθνούς φήμης έλληνας σχεδιαστής υπογράφει την απίθάνη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα που φορά η τραγουδίστρια, ενώ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, άντλησε την έμπνευσή του από την κορεατική ποπ σκηνή, (K-pop) και είναι κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski.

Πριν από λίγες μέρες και η ίδια η Στεφανία είχε εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της που ο "θρυλικός", όπως τον αποκάλεσε, σχεδιαστής, δημιούργησε το συγκεκριμένο κομμάτι για εκείνη.

Για την ιστορία, πάντως, σημειώνουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, ανάρτηση για τη Στεφανία και την εμφάνισή της στον λογαριασμό του Βρεττού Βρεττάκου βλέπουμε μόνο στα stories και όχι στο Timeline. Ιδού η δική της για τον σχεδιαστή

Θυμίζουμε ότι στον τελικό της 22ης Μαΐου, εκτός από τις 20 χώρες που πέρασαν από τους ημιτελικούς (θυμήσου ΕΔΩ την πρώτη δεκάδα) περνούν, όπως κάθε χρόνο οι «Big Five», Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και η διοργανώτρια χώρα, στην προκειμένη περίπτωση, η Ολλανδία.