«Άγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης της σειράς μιλά για το τελευταίο επεισόδιο και τον τρίτο κύκλο

01.06.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης της σειράς μιλά για το τελευταίο επεισόδιο και τον τρίτο κύκλο
Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 τη μέρα που έγιναν τα τελευταία γυρίσματα για τον φετινό, δεύτερο κύκλο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της φετινής σεζόν έχει ξεκινήσει για τις "Άγριες Μέλισσες". Δύο και σήμερα, όπως λένε στον στρατό. Την Πέμπτη (3/6/2021) προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο για φέτος ενώ μόλις χθες, έγινε το τελευταίο γύρισμα. Η Δανάη Μιχαλάκη -ή "Δρόσω", αν προτιμάτε- μοιράστηκε και μια φωτογραφία από την τελευταία "κλακέτα", την οποία μοιράστηκαν και άλλοι συμπρωταγνωνιστές της αλλά και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, με μεγάλη συγκίνηση.

"Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε η περιπέτεια αυτή. Με τον Βαγγέλη Κατριτζιδάκη και πολλούς πολλούς πολλούς αγαπημένους συνεργάτες σε όλα τα πόστα. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Σας ευχαριστώ όλους για το κουράγιο, τη φαντασία, την πίστη. Και του χρόνου", γράφει στη δική του ανάρτηση ο Λευτέρης Χαρίτος, τον οποίο, σήμερα το πρωί (1/6/2021), ακούσαμε να μιλά για το τέλος του δεύτερου κύκλου αλλά και τον πολυαναμενόμενο τρίτο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες" δεν έδωσε κάποιο spoiler από σεβασμό σε εκείνους που δεν αρέσκονται στο να μαθαίνουν τα πάντα πριν από την ώρα τους. Παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει να αποκαλύπτει τι γίνεται στη συνέχεια γιατί το "χαλάει" για πολλούς και αυτό δεν το αντέχει.

Σε ερώτηση για το πόσοι πεθαίνουν τελικά, ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε "Αυτοί που είναι να πεθάνουν, πεθαίνουν", ενώ τόνισε πως έκλαιγε την ώρα που έκανε το μοντάζ των τελευταίων σκηνών.

Με το τέλος του δεύτερου κύκλου ολοκληρώνονται όλες οι ιστορίες που άνοιξαν αυτά τα δυο χρόνια. Οι ήρωες περνούν στην τρίτη σεζόν με πολλά τραύματα μεν, καθαροί για νέες περιπέτειες δε .

"Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική σειρά, στην ουσία", ισχυρίστηκε ο σκηνοθέτης ενώ δεν παράλειψε να μιλήσει και για τον νέο κακό της πλοκής, που, όπως φαίνεται, θα κάνει τον Βόσκαρη και τον Δούκα να φαίνονται... "γατάκια".

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, και ο οποίος έκανε ήδη το γύρισμά του, καθώς θα εμφανιστεί και στο τέλος της δεύτερης σεζόν.

Μετά το πολύ δυνατό επεισόδιο που είδαμε χθες βράδυ και την οσκαρική ερμηνείας της Κατερίνας Διδασκάλου με τη Μυρσίνη της, ιδού τι να περιμένουμε σήμερα:

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους.