MasterChef Τελικός: Στην πρώτη δοκιμασία κέρδισε η Μαργαρίτα και το Twitter την αποθεώνει

02.06.2021
MasterChef Τελικός: Στην πρώτη δοκιμασία κέρδισε η Μαργαρίτα και το Twitter την αποθεώνει
Ε ναι, ήρθε η ώρα για την πρώτη γυναίκα MasterChef, λέει ο κόσμος και περιμένει τη συνέχεια.

Χθες (1/6/2021) είχαμε την πρώτη δοκιμασία για τον τελικο του φετινού Master Chef με τους φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύση να ανταγωνίζονται έχοντας να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού τριών πιάτων, δηλαδή ορεκτικό, κυρίως και γλυκό, μέσα σε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά.

Δεν ήταν μόνοι τους βέβαια.

Όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από χθες, στο παιχνίδι επέστρεψαν τέσσερις παίκτες που είχαν φτάσει πολύ κοντά στο τέλος και ο κάθε φιναλίστ επέλεξε τους δύο που θα στεκόταν στο πλάι του ως βοηθοί. Τζιοβάνι, Αλέξανδρος Σ., Παύλος και Μαρίνα οι επιστροφές με τον Διονύση να διαλέγει τους δυο πρώτους και στη Μαργαρίτα να μένουν οι υπόλοιποι.

Η δοκιμασία ξεκίνησε και νικήτρια βγήκε η Μαργαρίτα με το Twitter να την αποθεώνει και τους βοηθούς της φεύγουν με 5.000€ στην τσέπη ο καθένας, όπως είχε ανακοινωθεί επίσης από την αρχή.

Για το δεύτερο μέρος της δοκιμασίας του τελικού, οι δυο φιναλίστ ταξιδεύουν στη Χαλκιδική καθώς για το το κομμάτι αυτό της διαδικασίας θα φιλοξενηθούν στο Sani Resort όπου, όπως βλέπουμε στο trailer για το σημερινό επεισόδιο (21:00 στο Star) θα κληθούν να μαγειρέψουν αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα.

Ιδού το trailer και στη συνέχεια μερικά από τα τιτιβίσματα που γιορτάζουν τη νίκη της Μαργαρίτας.