«Άγριες Μέλισσες»: Ο θάνατος της Ανέτ και ο ηρωισμός του τραυματισμένου Μιλτιάδη - Δες ξανά τις συγκλονιστικές σκηνές

03.06.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο θάνατος της Ανέτ και ο ηρωισμός του τραυματισμένου Μιλτιάδη - Δες ξανά τις συγκλονιστικές σκηνές
Μια ανάσα πριν πέσει η "αυλαία" για τη φετινή σεζόν της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 η μία συγκίνηση διαδέχεται την άλλη σε ρυθμούς που "δεν αντέχονται", όπως υποστηρίζουν ακόμη και οι φανατικοί θαυμαστές της.

Το χθεσινό (2/6/2021) προτελευταίο επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Πολλές οι εντάσεις και οι εξαιρετικές ερμηνείες, όμως χωρίς αμφιβολία, δύο ήταν οι σκηνές που "στοίχειωσαν" τους τηλεθεατές.

Με τη σειρά που τις είδαμε, ξεκινάμε με αυτή όπου ο Μιλτιάδης σώζει την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω από τους ανθρώπους του Μεγαρίτη που μπήκαν με δόλο μέσα στο σπίτι προκειμένουν να τις σκοτώσουν. Έτσι είχε προστάξει η Μυρσίνη.

Παρότι τραυματισμένος από τις μαχαιριές που δέχτηκε από τον Μεγαρίτη, ο Μιλτιάδης βρήκε τη δύναμη, πήρε το όπλο και σκότωσε και τους τέσσερις άντρες που είχαν εισβάλει στο σπίτι των κοριτσιών, σώζοντας τις ζωές τους την τελευταία στιγμή.

Ιδού η συγκεκριμένη σκηνή με τον Γιώργο Γάλλο σε ερμηνευτικό οίστρο:

Λίγο αργότερα, η Ανέτ, έχοντας μάθει από τον Μελέτη για τους ανθρώπους που έχει σκοτώσει, παίρνει απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της, καθώς θεώρησε, όπως φάνηκε, ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επαναφέρει στον σωστό δρόμο τόσο τον αδελφό της, όσο τον γιο της.

Οι ερμηνείες της Κάτιας Δανδουλάκη στις τελευταίες σκηνές της Ανέτ, όπως και του Λεωνίδα Κακούρη στον σπαραγμό του Δούκα είναι, τουλάχιστον συγκλονιστικές. Ιδού για του λόγου το αληθές.

Σήμερα, για το τελευταίο επεισόδιο του κύκλο, οι πληροφορίες που δίνει επίσημα το κανάλι είναι οι εξής: «Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;»

Ιδού το τελευταίο trailer της χρονιάς, με τον Μιλτιάδη, όπως έχει ακουστεί στα spoilers να δίνει τον πιο συγκινητικό επίλογο.