Survivor Αποχώρηση: Ο Τριαντάφυλλος έφυγε από το παιχνίδι - Η άβολη στιγμή της ανακοίνωσης [video]

03.06.2021
Survivor Αποχώρηση: Ο Τριαντάφυλλος έφυγε από το παιχνίδι - Η άβολη στιγμή της ανακοίνωσης [video]
11η και... "φαρμακερή" όπως φάνηκε, η χθεσινή υποψηφιότητα για τον τραγουδιστή που τελικά είπε το "αντίο" στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό δεν ξανάγινε. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Τριαντάφυλλος αποχωρεί από το παιχνίδι και πάγωσε ο χρόνος. Δεν μίλησε κανείς για περίπου ένα λεπτό. Οι παίκτες τόσο της κόκκινης όσο και της μπλε ομάδας έχασαν την ανάσα τους προσπαθώντας να αντιληφθούν τι έχει συμβεί. Ο μόνος που έμοιαζε λίγο πιο ψύχραιμος ήταν ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος ο οποίος έλεγε και ξαναέλεγε στον Σάκη και τη Μαριαλένα, οι οποίοι, παρεμπιπτόντως ήταν συνυποψήφιοι μαζί με τη Καρολίνα από την άλλη ομάδα, "Το έλεγα, το ήξερα" [φωτό επάνω].

Όταν κατάφεραν να συνέλθουν, οι "Μπλε" σηκώθηκαν και έγιναν όλοι μια αγκαλιά γύρω από τη Καρολίνα, η οποία, ξεκάθαρα, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο κόσμος την κράτησε στο παιχνίδι.

Ύστερα από 11 φορές που υπήρξε υποψήφιος, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος πήρε τη δάδα του και γύρισε την πλάτη στο νησί. Λίγο νωρίτερα, είχε εκφράσει για ακόμη μια φορά πολύ έντονα την αγάπη του για τον Σάκη Κατσούλη -σε βαθμό που τον έκανε να νιώσει κάπως αμήχανα, πάλι- και για τη Μαριαλένα, ενώ τόνισε ξανά και ξανά πόσο χαρούμενος είναι που θα δει ξανά τους δικούς του ανθρώπους.

Η στιγμή της ανακοίνωσης ήταν αρκετά άβολη και αξίζει να τη δεις αν δεν την έχεις δει ήδη:

Όσο για τους χρήστες των social media; Το κοινό είναι μοιρασμένο στα δύο. Από τη μία πλευρά εκείνοι που πανηγυρίζουν με την έκβαση και από την άλλη εκείνοι που "κλαίνε".

Ιδού μερικά τιτιβίσματα που ξεχωρίσαμε και από τις δυο πλευρές