Έγραψε ιστορία: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και το Twitter πανηγυρίζει

10.06.2021
Έγραψε ιστορία: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και το Twitter πανηγυρίζει
Χθες το βράδυ (9/6/2021) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του δημοφιλούς reality μαγειρικής του Star. "Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο" είπε στην αρχή της διαδικασίας ο Διονύσης, δεύτερος φιναλίστ. Ίσως τώρα έχει αναθεωρήσει αυτή τη δήλωσή του.

Ύστερα από μια σειρά δύσκολες, όσο και ενδιαφέρουσες δοκιμασίες που εξελίχθηκαν μέσα σε όλη την εβδομάδα που πέρασε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους δυο φιναλίστ ανέδειξε νικητή, ή μάλλον νικήτρια, και έχουμε την πρώτη Ελληνίδα MasterChef. H Μαργαρίτα Νικολαΐδη πήρε το τρόπαιο και τις 50.000€ κερδίζοντας, ταυτόχρονα, και τις καρδιές των fans του παιχνιδιού.

Λίγο πριν αρχίσει το επεισόδιο οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν ένα "ζέσταμα" επί σκηνής, που έχει γίνει viral, στο μεταξύ. Οι τρεις κριτές, γνωστοί για τις πλάκες που λατρεύουν να κάνουν μεταξύ τους αλλά και σε άλλους, ντυμένοι σα γαμπροί το έριξαν στον... χορό και παρέσυραν τους παίκτες που πήραν μέρος στο χορευτικό με χαρά. Ιδού τι κατέγραψαν οι κάμερες:

Η Μαργαρίτα ξεχώρισε από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και για τη γλυκιά της αύρα που της χάρισε με τον καιρό ένα τεράστιο fan club. Όταν κέρδισε το Silver Award και τα 10.000€ που ήρθαν μαζί του και πανηγύριζε λέγοντας ότι επιτέλους έχει τα χρήματα που χρειαζόταν για να παντρευτεί, ο κόσμος τη λάτρεψε ακόμη περισσότερο και έπαιξε τεράστιο ρόλο στην επιστροφή της στο παιχνίδι, όταν κάποια στιγμή, εκείνη αποχώρησε.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πια στην ιστορία. Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και μας συμβουλεύει να μαγειρεύουμε με την καρδιά μας.

Όσο για το Twitter; Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες "υποκλίθηκαν" στη μεγάλη νικήτρια -και με το δίκιο τους. Ιδού μερικά από τα αποθεωτικά τιτιβίσματα.