Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη

12.08.2021
Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη
Τα γυρίσματα του reboot της σειράς και των ταινιών "Sex and the City" συνεχίζονται με τα spoilers να αρχίζουν να κυκλοφορούν ευρέως. Ένα από αυτά, έχει αναστατώσει τους απανταχού fans του franchise και αφορά σε θάνατο!

Παρά τα όσα ακούγονται εδώ και καιρό, ο Chris Noth, ή Mr Big, αν προτιμάτε, επέστρεψε στο reboot της δημοφιλούς σειράς. Μάλιστα καμάρωσε και ο ίδιος για τη συνάντηση στα γυρίσματα με την Sarah Jessica Parker, a.k.a. Carrie Bradshaw.

Η σχέση αυτή έχει γράψει τη δική της ιστορία εδώ και χρόνια και μάλιστα το 2018 οι δημιουργοί της σειράς είχαν αναστατώσει τον κόσμο τους για τα καλά, όταν συζητώντας για την τρίτη ταινία που τελικά δεν έγινε ποτέ είχαν αποκαλύψει ότι θα "σκότωναν" τον Mr Big ο οποίος δεν είχε διάθεση να συνεχίσει στο franchise.

Το σκεπτικό αυτό, μάλιστα, ήταν τότε και το "κερασάκι" στην τούρτα για την απόφαση της Kim Catrall για να αποχωρήσει.

"Το σενάριο ήθελε τον Mr. Big να πεθαίνει από καρδιακή προσβολή πολύ νωρίς στην ταινία, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο να εστιάζει κυρίως στην Carrie και πώς αυτή βιώνει την απώλεια στη ζωή της. Οι σχέσεις των υπόλοιπων γυναικών έρχονται σε δεύτερη μοίρα και αυτό δεν ικανοποιούσε την Kim", είχαμε ακούσει τότε.

Ο θάνατος αυτός, λοιπόν, δεν ήρθε τότε -ούτε η ταινία γυρίστηκε ποτε- όμως φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα του!

Ο ενθουσιασμός των θαυμαστών για το reunion του αγαπημένου on screen ζεύγους ήταν έκδηλος, όμως μια είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες τους έχει βυθίσει στην απελπισία.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς εθεάθησαν σε γυρίσματα κηδείας και σύμφωνα με την Daily Mail αυτή θα συμβεί στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Φαίνεται, όμως, ότι ο ήρωας που "αποχαιρετούμε" πρόωρα είναι ο Mr. Big καθώς ο Chris Noth ήθελε να δώσει το "παρών" αλλά όχι και για... χόρταση, όπως φαίνεται!

Μένει να δούμε αν οι φήμες επιβεβαιωθούν.