Άγριες Μέλισσες: Η "Βιολέτα" δεν είναι πια έτσι - Το νέο λουκ και ο νέος άντρας στη ζωή της

12.08.2021
Άγριες Μέλισσες: Η "Βιολέτα" δεν είναι πια έτσι - Το νέο λουκ και ο νέος άντρας στη ζωή της
Άκρως ανανεωμένη η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε στο Διαφάνι και έχει, όπως λένε οι "κακές γλώσσες", ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο εκδίκησης στα σκαριά!

Η Βιολέτα ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" μέσα στην απόλυτη τραγική εμπειρία, χάνοντας τελικά τον άνθρωπό της. Ο σπαραγμός της πάνω από το άψυχο σώμα του Μιλτιάδη -κατά κόσμον Γιώργου Γάλλου- δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Βιολέτα, λοιπόν, επιστρέφει στο Διαφάνι και επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένη. Πιο αδύνατη και ξανθιά, η χήρα του Μιλτιάδη Σεβαστού, σύμφωνα με τα spoilers, είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της. Στην προσπάθειά της, όμως θα αντιμετωπίσει ένα εμπόδιο που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσει.

Και ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται ακόμη, μαθαίνουμε ότι η Βιολέτα έχει βάλει στο μάτι τον Ακύλα Μεγαρίτη. Όχι όμως με την "καλή έννοια". Ως ο αδελφός του ανθρώπου που σκότωσε τον Μιλτιάδη της, η Βιολέτα θεωρεί ότι εκείνος είναι ο άνθρωπος που θα της δώσει την εκδίκηση που ψάχνει ώστε να ηρεμήσει η ψυχή της.

Σκοπός της εντυπωσιακής χήρας είναι να ξελογιάσει τον ισχυρό άντρα του νέου καθεστώτος που έχει μετακομίσει στο Διαφάνι προκειμένου να... Μόνο εκείνη ξέρει τη συνέχεια. Και ίσως ούτε κι εκείνη. Ίσως μόνο οι σεναριογράφοι της σειράς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διαβάζουμε στα spoilers είναι πως στην προσπάθειά της αυτή θα βρει μπροστά της τη Μυρσίνη, η οποία φέρεται να έχει βάλει επίσης στο μάτι τον νέο ισχυρό άντρα του Διαφανίου, ο οποίος, εκτός τον άλλων, έχει επιτάξει το αρχοντικό των Σεβαστών. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, λοιπόν, ο οποίος θα ενσαρκώνει τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, ως "μήλον της έριδος". Αυτό θα έχει ενδιαφέρον.