Kim Cattrall: Ποια θα πάρει τη θέση της στο νέο Sex and the City

24.08.2021
Kim Cattrall: Ποια θα πάρει τη θέση της στο νέο Sex and the City
"Νέο αίμα" στο And Just Like That...

Τον περασμένο Δεκέμβριο, επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι το Sex and the City επιστρέφει με τον νέο τίτλο, And Just Like That. Κι ενώ οι τρεις από τις αρχικές πρωταγωνίστριες της σειράς - συμπεριλαμβανομένων των Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis - πρόκειται να βρίσκονται και πάλι στους ρόλους τους, η Kim Cattrall απέρριψε την ιδέα της επιστροφής, αφού προηγουμένως είχε πει ότι «βαρέθηκε».

Κι ενώ αυτό ήταν απογοητευτικό για τους fans, φαίνεται ότι οι παραγωγοί προχώρησαν γρήγορα και αντικατέστησαν τον ρόλο της ως Samantha Jones. Την Κυριακή η The Guardian ανέφερε ότι η Nicole Ari Parker θα ενταχθεί στο καστ ως το τέταρτο μέλος της εμβληματικής παρέα της Νέας Υόρκης, ενώ η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε ήδη τις πρώτες εικόνες της νέας τετράδας [φωτό κάτω] Η Ari Parker, η οποία είναι γνωστή για τους ρόλους της στο Empire και στο Boogie Nights του Paul Thomas Anderson, θα υποδυθεί τη σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ Lisa Todd Wexley, τη νέα καλύτερη φίλη της Carrie Bradshaw.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το casting, ένα TikTok που ανέβηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα μπορεί και να αποκάλυψε τι συνέβη στην Cattrall στο νέο σενάριο του Sex and the City. Ένας περαστικός που είδε το καστ να γυρίζει μια σκηνή κηδείας, εικάζει ότι οι σεναριογράφοι έχουν «σκοτώσει» στο σενάριο, την sexhaolic Samantha Jones (μήπως σε μια σκηνή άγριου σεξ;).

«Περπατούσα στο δρόμο στη Νέα Υόρκη και είδα ένα τεράστιο πλήθος και συνειδητοποίησα ότι γύριζαν σκηνές για το Sex and the City», λέει ο TikToker Evan Kline στο βίντεο. «Αλλά όλοι φορούσαν μαύρα. Mήπως ήταν για την κηδεία της Samantha; »

Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη

Η Cattrall δεν είναι η μόνη που δεν θα συμμετάσχει στην επιστροφή της σειράς καθώς η θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Patricia Field είναι δυστυχώς πολύ απασχολημένη για να ντύσει την Carrie Bradshaw και την παρέα της. Ο λόγος που επέλεξε να πει «όχι» στο γοητευτικό στιλ του Sex and the City, είναι ότι προτίμησε τις χαοτικές στιλιστικές επιλογές του Emily in Paris.

Άλλα πρώην μέλη του καστ που θα επαναλάβουν τους ρόλους τους είναι ο Chris Noth (Mr Big), του οποίου ο χαρακτήρας θα έχει περισσότερο δράμα με την Carrie αλλά και οι John Corbett (Aiden), David Eigenberg (Steve) και Evan Handler (Harry). Οι πρώην του Mr Big εμφανίζονται επίσης, συμπεριλαμβανομένων των Bridget Moynahan (Natasha) και Noelle Beck (Barbara), όπως επίσης θα εμφανιστούν οι Willie Garson (Stanford) και Mario Cantone (Anthony).

Η Sara Ramíez εντάχθηκε στο καστ ως ο πρώτος μη δυαδικός χαρακτήρας της σειράς Che Diaz, ο οποίος θα είναι stand-up κωμικός και podcaster και του οποίου το podcast θα αναφέρεται στο φύλο και τη σεξουαλική ρευστότητα και θα συνεργάζεται με την Carrie ως guest star.